Vinduet behandling ideer for kjellere

March 23

Vinduet behandling ideer for kjellere

Kjeller vinduer er vanligvis små og høy, med bakken gir en mindre enn naturskjønn utsikt til noen høy nok til å se gjennom den. En kort skjærer himmelen er mest sannsynlig bare visningen, eliminere tanken på nakne windows for ekstra lys eller fantastisk landskap. Vinduet behandlinger kan i stedet brukes til å kle opp et rom i kjelleren eller forbedre sin koselige natur, la lyset til menneskeskapte inventar og landskaper som kunstverk som henger på veggen.

Skodder

Størrelsen på et vindu generelt dikterer hva dekorere alternativer er tilgjengelige.

Skodder er et godt valg for windows i alle størrelser. De kommer i forskjellige størrelser og kan være skreddersydde. Ideell for privatliv fra alle som går rundt utsiden av huset, de gjør utmerket tillegg til en kjeller. Laget av tre eller vinyl, kommer de i nesten hvilken som helst farge. Prøv flekker skogen for å matche eller kontrast med andre elementer i rommet. Slats over skoddene er kalt lamellene og kommer i forskjellige tykkelser.

Skodder er god støyvern, beskytte utsiden fra høy musikk eller TV og innsiden fra spille barn eller passerende trafikk.

Nyanser eller Blinds

En større, mer standardstørrelse vinduet vurdere nyanser eller blindposisjonene å dekke vinduene. Heve eller åpne dem å få noen tilgjengelig lys eller på ut fra innsiden.

Nyanser er laget av myk, kontinuerlig klut og kjøre på en snøresystem, rulle eller folding som de går. Blindene er metall, vinyl eller tre og har slats på et wiretrekk system for å gå opp og ned. Når ned, blinds kan justeres for å åpne eller lukke gapene mellom lamellene.

Blindene og nyanser skaper en uformell atmosfære i et rom, ideelle for kjellere som brukes som lekerom eller TV eller rekreasjon. Vinduet bør gi en ramme for nyanser og blindene. Installere dem på øvre interiøret i vinduet åpning, ikke strekker seg over sidene.

Gardiner

Gardiner er kanskje de vanligste vinduet behandlingene, en dekoratør paradis med tusenvis av stiler og materialer å velge mellom. Når møbler og gulv er valgt, er gardiner blandet å balansere et rom. Gardin bredde bør doble eller tredoble bredden på vinduet. Gardiner kan henges fra toppen og midtpunktet i et vindu på rett eller utover buet stang.

Valance og Swags

For ekstra dybde, bruk en valance eller swags. En valance er vanligvis laget av samme stoff som teppet, men er mye kortere og øverst i vinduet. En krusning på den øvre kanten gir ekstra dekorasjon. Når den brukes med en gardin, plass valance over den.

En swag ligner en valance, men går diagonalt fra øverst midt på siden og bør henges parvis. Den kan brukes med eller uten en gardin er lengre enn en valance.

Med mindre vindushøyde er typisk for en kjeller sørger valances og swags for tradisjonell vindusbehandling koordinerer godt med nesten noen rom innredning.