Vinduet behandling ideer for kjeller vinduer

October 11

Vinduet behandling ideer for kjeller vinduer

Fordi kjellere er vanligvis minst delvis underjordiske, er kjeller vinduer ofte små og sett på vanskelig heights. Utsiktene til å skape en førsteklasses vinduet behandling for kjeller vinduer har ikke å være skremmende, hvis du nærmer deg det fra et design synspunkt. Integrere vinduet behandling ideer i innredning planleggingen sikrer en sømløs titt.

Speil

Konvensjonell visdom har det at bruker speil lyser plass og gjør det virke større. Hvis din kjelleren innredning er tilfeldig, kjøpe noen 1-tommers-torget speilet fliser, snøret og lim. Klippe stykker av linjen ca 1 tomme lenger enn lengden på vinduet. Fest brikkene til linjen, og henge dem fra våren stang i den øvre casement. Få nok av dette for å skape effekten av en gardin. Hvis alle speilet fliser er litt mye for deg, kan du flette dem med fargede fliser. Alternerende svarte brikker med speilet fliser oppretter et sjakkbrettmønster og legge tilfeldig, fargerike fliser antyder whimsy.

Våren stenger

En minimal vindu behandling som gir litt privatliv uten overveldende vinduet kan være beste alternativet i små kjeller rom. Hem et stykke stoff til de nøyaktige målene på innsiden av vinduet casement. Bruk vår stenger øverst og nederst for å holde stoffet stram over glasset. Eller bruke et større stykke stoff slik at det er noen bunching langs når den installeres. Lyse, rene stoffer lar lyset inn i rommet og råd til personvern. Bruke mørke stoffet for blendingsgardiner hvis rommet brukes som en hjemmekino. Hvis du vil åpne gardiner, bruk to stykker med stoff som du ville med tradisjonelle gardiner slik at de kan åpnes i midten.

Gulv til tak

Noen ganger er det ingen grunn til ikke å behandle kjeller vinduer som andre vinduer i huset. En elegant familierom eller Gjestene soverom med dyp tepper og frodige farger fordeler har gulv til tak gardiner laget av luksuriøse tekstiler. Hvis du trenger lyset fra vinduene kjelleren størrelse, kan du bruke ren sidene fra gulv til tak. De lengre gardiner vil gjøre taket virke høyere. Alternativt, bruk blonder eller maske i stedet for ren paneler. En uvanlig behandling, mål fra gulv til tak, legge 4 inches og kjøpe et stykke burlap at lengden. Hem burlap øverst og nederst, og deretter legge det flatt. Dra vannrette tråder fra stoffet i grupper på ca 10 og deretter klippe kantene på trakk områdene med rickrack eller smale blonder. Henge teppet fra en standard stang.

Bygge en boks

Måle den utvendige dimensjoner av vinduet og ramme, hvis vinduet har en. Bygge en ramme av 1 x 1-tommers tømmer, bruker carpenter's lim og små negler for å sikre hjørnene. Stretch stoff over rammen og stifte det på plass. Skjule stiftene på innsiden kantene på baksiden av rammen. Skyv det ferdige produktet over vinduskarmen, som skal holde det på plass. Hvis vinduet ikke har en vindusramme, knytte cup kroker til toppen av vinduet og skruen øynene til toppen av ferdig teppet. Skyv skruen øynene over cup kroker til å holde forhenget i stedet. Erstatte farget papir eller malt lerret stoffet.