Vinduet behandling ideer for høy Windows

April 23

Vinduet behandling ideer for høy Windows

Nye boliger og oppussing prosjekter har ofte høye vinduer for rikelig lys og en iøynefallende arkitektoniske funksjon. Tillegg av disse typer windows skaper dramatiske, men kan la deg skrape hodet når det gjelder å velge vinduet behandlinger. Noen velger å forlate windows bare. Stilig behandlingsalternativer eksisterer imidlertid hvis du foretrekker å dekke vinduene.

Fjernkontroll

Installere ekstern kontrollert vinduet behandlinger på høy windows eliminerer behovet for å få en stige til å åpne og lukke blindene med en ledning. Bruke fjernkontrollen, kan du kjapt tillate eller blokkere så mye lys som du ønsker på høye vinduer. Fjernkontrollen eliminerer skjemmende ledningen hengende fra vinduet behandling. Bare rett fjernkontrollen for å åpne og lukke vinduet behandling. Du kan velge blindene i forskjellige farger og materialer for å matche innredning og formalitet av rommet ditt.

Mobilnettet nyanser, også kjent som honeycomb nyanser, pleated se og kan operere med fjernstyring. Lag av pleated materiale binde luft og lag et lag med isolasjon som vil holde hjemmet ditt kjølig om sommeren og hjertelig om vinteren. Kjøpe dem med en passende system for høy windows eller takvinduer. Dette gir behandlinger et tilpasset utseende som dekker windows uten å lage stygge hull rundt kantene.

Frostet eller farget Glass

Avvike fra tradisjonelle vinduet behandlinger. Erstatte glass i høy Vinduer med farget glass eller frostet windows. Den legger personvern som fortsatt tillater lyset å komme inn. Har kunstner tilpasse paneler med farget glass å etterligne et stykke kunst eller din favoritt landskapet. Hvis du er en gjør-det-yourselfer, kjøpe akryl filmen fra en hobbybutikk. Bruk den til å dekke høy windows. Du kan klippe figurer eller kjøpe en pre-cut kit som etterligner utseendet på farget eller bly glass.

Tak til gulv

Henge vinduet behandlinger fra toppen av vinduet til gulvet. Dette gjør rommet ser balansert. Velg foret vinduet behandlinger for å dempe lyden i et rom med høye vinduer. Velg dype eller fet farger hvis du foretrekker at høyden på windows tar sentrum-scene. Hvis du velger pleated vinduet behandlinger, sikre at de har bred folder - minst 6 inches mellom hver enkelt - til for lengre og overveldende størrelse. Lengre lengden av vinduet behandlinger på høy windows kan diktere at du har dem tilpasset designet. I et rom hvor du har dobbel-etasjes windows (ett vindu over hverandre), dekorer bare lavere Vinduer å nedlegge omfanget av rommet. Denne behandlingen er ideell for høy windows som ikke krever personvern.