Vinduet behandling ideer for glassdører

September 30

Oppføringen glassdørene tillater masse lys for å fylle en oppføring plass, men ikke gjør noe for å opprette personvern. Legger til et stoff vindu behandling, som en ren gardin, til glasset vil legge personvern men kan distrahere fra visuelle kontinuitet i posten. Vinduet behandlinger som er plassert direkte på glasset kan bidra til å definere glass, integrere det inn i interiøret temaet. Andre interiør detaljer kan gjentas på oppføring glassdør opprette kontinuitet og umiddelbart trekke besøkende inn i historien av ditt hjem.

Videreført et tema

Låne fra screening enheter eller detaljer brukes andre steder i hjemmet-shoji, bambus, skyvedører-ideer. For eksempel i en asiatisk-inspirerte hjem, bruke en mindre shoji skjermen panel til indre av glass foran døren. Design skjermen å skyve åpen for å la naturlig lys i ved behov, eller holde den stabilt som en enkelt panel. Shoji panelet har ikke å være full størrelse på døren, men kan være festet til omkretsen av glasset åpning. Se etter lokale håndverkere eller byggherrene som kan gjøre skjermbildet shoji i nødvendig størrelse. Bruke bilder av den andre skjermer brukes i hjemmet som retningslinjer.

Gjøre det Glass

Farget glass design kan være laget for å passe døren og erstatte det eksisterende klart glasset, eller brukt over eksisterende glasset når den plasseres i en solid ramme. Finn et mønster som fungerer med interiøret i hjemmet ditt. Velg en kunst og håndverk, viktoriansk, floral eller geometriske mønster av interiørbladene og bøker. Måle åpningen i døra og trekke en original design å fylle den. Leie en farget glass artist til å bygge den nye utformingen eller gå direkte til kunstneren for mønster ideer og forslag. Farget glass vindu behandlinger som er knyttet til en egen ramme kan være fjernet, erstattet eller tatt til nye huset når du flytter.

Bruke direkte

Bruk vinduet behandling direkte til glasset lage filtrert lys og diffus utsikt. Dette fjerner Vedlikeholdsfaktoren som støv-samle stoffer og blindene krever. Vindu film ser ut etset glass men koster langt mindre og er enkel å installere. Design inkluderer frostet mønstre, en ris papir look-a-like, forsiktig buktende vintreet og blad design og glassmalerier mønstre. En enkel frostet film kan arbeide i alle miljøer. Måle bredden og høyden på glass og bruke dimensjoner til å bestille riktig mengde av filmen. Ringe lokale bakgrunn, draperi, stoff eller kunst og håndverk butikker for å finne eksempler, eller finne dem på nettet. Filmer er enkle å klippe til størrelsen og inneholder et lim som skreller av og overholder glasset. Mønstre selges i kjører lengder, vanligvis ved verftet og flyttbare men ikke gjenbrukes.