Vinduet behandling ideer for en ungkar

July 1

Ingen dikkedarer, ingen blomst, ingen husdyr? ingen fare. Måten en leilighet eller hjemme ser sier mye om eieren, og de fleste gutter skrike ikke ren blonder. Velger stor vindusbehandling gir en manns plass noen stil og skjuler bachelor livsstil fra nysgjerrige naboer. Her er noen gode ideer som er enkle å installere og ser flott i årene som kommer.

Komme i gang

Måle vinduene på rommet du arbeider på. Først måle den bredden på hvert vindu, og deretter lengden fra toppen av vinduet til vinduskarmen. Skriv ned målene i inches, for eksempel 27 tommer (bredde) x 64 tommer (høyde). Hvis windows er rett ved siden av hverandre, også måle bredden av hele vinduet casing. Legge til et par ekstra inches for å installere maskinvare på hver side av vinduet casing.

Hva er en Roman skygge?

Før å bli mistet i verden av begeret folder og dusker, det noen grunnleggende stiler av vinduet behandlinger å vite om. Blinds: Glem det vanlig hvit vinyl slats eller loddrett hengende blindene av 80-tallet. Dagens blindene kommer i materialer som aluminium eller ferdig eik. Fordelen med tykk slat blinds er at tre eller metall er nøytral og kompliment alle rom. Begge lite vedlikehold og enkel å installere, persienner er en stor bachelor alternativ. Farger: Nyanser kommer i en rekke farger og tekstiler. Stiler som romerske nyanser trekke opp og henge som blindene, men er vanligvis laget av mykere stoffer som bomull, twill eller silke. De rett, rene linjene kan se maskuline mens fortsatt omfatter mykere stoffer. Gardiner: Gardiner henge fra en stang hele lengden av vinduet, eller på gulvet. Hvis du vil åpne, er de trukket til sidene av vinduet med tilknytninger. De er ideelle for utfordrende windows eller opprette et samlingspunkt (kanskje trekke fokus bort fra skittentøy på gulvet). Valences: En valence går langs toppen av vindusramme, og kan kobles til andre vinduet behandlinger som gardiner eller blindene. Det er mange forskjellige stiler og typer, og de brukes ofte i kjøkken hvor hengende gardiner kan være en brannfare.

Mann-vennlig Shopping

Hvis bla gjennom stoff Fargeprøver og dekorative gardinstenger ikke høres morsomt, kan shopping for blinde eller nyanser enkelt gjøres online. Rabatt nettsteder som Overstock.com eller Target.com tilbyr et stort utvalg av behandlinger til gode priser. Usikker på hvilken farge for å velge? Plukke en naturlig tre eller stoff i et off-white skyggen vil kompliment alle rom. Velger en dristigere farge som passer til gjeldende sofaen eller rug hjelper knytte rommet sammen og gi en mer ferdig utseende, men må erstattes hvis møbler endres. Pass på å kjøpe den riktige størrelsen for en perfekt passform. Gardiner eller valences bør kjøpes i butikken. Stoffer se ikke alltid den online. Mål, IKEA eller Bed, Bath & Beyond er mann-vennlig butikker å se etter rimelige alternativer. Ikke glem å plukke ut en gardin stang.

Installasjon Tips

Har en blyant, målebånd, bore med skrutrekker biter og nivå på side. Noen ganger gamle vinduet foringsrør er skjev eller ujevn, så dobbel sjekk dette før bore hull. Alltid bruk skruen ankere (tilgjengelig på eventuelle jernvarehandel) å sikre gardin stang hardware. Teppet skal dekke noen inches forbi vinduet dekselet på begge sider, så måle en god plassering for maskinvaren. For å gjøre windows vises større, henge gardin stanga 5 i. høyere og 5 i. bredere enn vinduet casing. Når du installerer blinder eller nyanser, er det lettest å trekke skyggen åpne før montering det.