Vinduet behandling ideer for en Bay & Bow Window

January 25

Det er en rekke vinduet behandling ideer til å velge fra når dressing opp bay og buede vinduer. Den avgjørende faktoren i dressing up bay og buede vinduer er å bruke vinduet behandlinger som aksent formen på windows. Holde utseendet ryddig og rent med et snev av kreativitet. En godt valgt vindu behandling gir varig appell for bay og buede vinduer.

Bo i harmoni

Bruke en opprulling skygge eller en romersk skyggen for å holde utseendet uniform og ryddig. Hvis du har en sofa eller stol foran vinduet, knytte fargen på møbeltrekk med fargen på vinduet behandling å holde alt flyter sammen. Dette forhindrer problemer med å ha for mye variasjon i farger.

Personvern og skodder

En vanskelighet at mange huseiere med bay eller buede vinduer ansikt er personvern. En løsning er gulvet lengde skodder eller skodder som er kuttet til å passe. Skodder vil gi en mer ensartet utseende enn leveres av gardiner og gardiner. Legg litt landet sjarm til din bay vinduer ved hjelp av tre lukkeren. Tre skodder er en fleksibel vinduet behandlingen valg. De tillater deg å holde dine synspunkter og personvernet.

Skodder er ikke begrenset til landsinnstillingene. "Citify" din karnappvinduer ved sammenkobling skodder med gardiner og swags. Hold stoffet elegante å holde alle funksjonen og sjarm av byen raffinement. Øke bredden på bay vinduer ved bracketing vinduet med lang gardiner.

Hvis vinduet mot bakgården der personvern ikke er et problem, kan du plassere en fargerik valance øverst. Dette kan også være brukt dekke mini blinds eller roller nyanser.

Vinduet seter

Hvis bay eller bow-vinduet har et vindusete, kan en vindu behandling som ser passende være vanskelig å finne. Prøv å plassere en ren gardin med en kontrastfarge valance å koordinere søk. La i så mye lys som mulig ved å plassere valance nær taket.

Hvis vinduet setet fyller vinduet bay, holde stoffet i selve rommet. Plass en gardin stang med gardiner på veggen over inngangen til vinduet setet. Når forheng trekkes lukket vil det gi mykt lys inn i rommet på dagtid og personvern natten.

Store vinduer

Stor bue eller karnapper kan opprette effekten av et rom i et rom. Kle windows med et vell av swags og kontrasterende gardin paneler for å opprette en unik prakt som kan overvelde vanlige rommene i ditt hjem. Går over toppen i dette tilfellet er muligens det beste alternativet.