Vind Generation ideer

November 17

Vinden er en av de eldste strøm kildene brukes av mann, snu vindmøller lenge før bruk av fossilt brensel endret energiforbruk oppskrifter. De siste årene, men har sett en gjenopplivet interesse i rene, fornybare vindkraft, som bekymringer om energi og miljø har bedt mange til å utforske alternative energikilder.

Storskalaproduksjon

Store vindturbiner, har noen hundrevis av fot høy, blitt en stadig mer vanlig syn langs hovedveier og i jordbruksområder. Disse store turbiner, ofte kalt "mega turbin towers," dra nytte av høyere vindhastigheter og mangel på overflaten hindringer på det høyden til å produsere energi på industriell skala. Storskala vindkraft produksjon ikke bare produserer store mengder elektrisitet for rutenettet, men i noen tilfeller kan også gi en ekstra inntektskilde for bønder som godtar å installere tårnene på deres land.

Innenlandske installasjoner

Selv om småskala innenlandske installasjoner er ofte mindre effektive enn store maskiner, å sette en liten vindturbin på eiendommen kan også være en kostnadseffektiv alternativ for produksjon av fornybar energi og redusere din avhengighet av det nasjonale rutenettet. Ifølge US Environmental Protection Agency, kan et lite vind elektriske system, under riktige forhold, redusere hjem energiregninger av 50 til 90 prosent. Best av alle, mange innenlandske vindmølle design inkluderer resirkulerte deler, som bruktbil dynamoer og tredemølle motorer.

Mekanisk energi

Tradisjonelle design for vindkraft generasjon generelt fokusert på mekanisk energi, som å skru av Møllesteiner å slipe hvete i en mill. Selv om moderne innsats har tendens til å understreke elektrisitetsproduksjon, har vindkraft fortsatt en rekke mekaniske programmer. I ett spesielt genialt bruk, har United Nations Development Program (UNDP) finansiert en rekke vannpumper drevet av vindmøller i fattige samfunn uten innlagt vann. Disse pumpene, som bruker å skru av en mølle til å pumpe vann fra underjordiske innskudd, redusere drastisk tiden innbyggerne bruker samle vann og er lettere å vedlikeholde eksternt enn elektrisk pumpesystemer.

Fremtiden

Mange organisasjoner som regjeringens innsats som de nasjonale fornybar energi laboratorier og en rekke private og non-profit organisasjoner, investerer mye tid og ressurser i utviklingen av nye og mer effektiv energiteknologier å fullt ut dra nytte av ressursen. En rekke ideer har kommet fra dette arbeidet, inkludert en ny design for en vindturbin som bruker indre kamrene som de i en jetmotor å akselerere vind gjennom turbinen og øke energi-produksjon og nye småskala design som er rimeligere og enklere å vedlikeholde for bygdesamfunn.