Vin laget av frosne druer

November 24

Vin fra frosne druer eller isen vin, er laget av druer som er tillatt å modne forbi den første og andre harvest og inn den første frosten. Resultatet er moden, frosne druer henger på vintreet. Siden de har lov til å bli lengre enn andre, er isen vin druer søtere og juicier enn andre varianter.

Når de er høstet og bringes innendørs, thaws saften før vannet i druer, gjør smakene vinen mer konsentrert. For å gjøre isen vin, må du bruke druer som frøs på vintreet. Kjøp og frysing druer vil ikke oppnå samme smak siden druene ikke modnes i fryser.

Instruksjoner

•Rengjør alle utstyret med varmt vann og en ren klut. Kok små elementer og la alt lufttørke. Ren utstyr er viktig for velsmakende, vin for mugg og bakterier-free.

•Harvest frosne druer fra vintreet når temperaturen er mellom 32 og 35 F. Du kan høste dem om natten, om nødvendig. Dette hindrer druene tining for tidlig.

•Plasser druene i et område der temperaturen er ca 70 F for fem til seks timer. Dette bør gjøre juice inni druene å tine mens vannet forblir krystallisert. Druer skal gi litt når du klemmer, men føler "crunchy."

•Plasser et stort dørslag i munnen på fermenting bøtte. Det bør være store nok til å holde jevn uten å holde på den. Line bunnen av finmasket cheesecloth. Legg til en halvkilo semi tinte druer dørslag og dekk med et lag av cheesecloth.

•Crush druer forsiktig med tenderizing klubbe. Hold den rett opp og ned og trykke på druer med toppen av hammer's hodet. En liten mengde juice kommer fra druene; Når juice stopper dryppende, erstatte skinn med en ny gruppe. Vær tålmodig; Det kan ta opptil 15 pounds av druer å fylle din beholder.

•Legg en pakke vinmakers gjær til en pint av varmt vann. La gjæren bratt for omtrent en time i en mørk, varmt sted. Når den skum og bobler (noen kan kjøre over beholderen, litt er OK), hell den i isen drue juice, også kalt "må". Rør og agitere må og gjær i ca fem minutter å sørge for at de er godt blandet.

•Lokk som kan klikkes fermenting bøtte lokket på plass. Denne inneholder en airlock med en liten, svart på toppen. Boblen skal blåse raskt over de neste ukene. Når det deflates, er vin klar til å bli plaget.

•Fjern lokket fra bøtte og spole din plast slangen inn i en sirkel. Stupe hele sirkelen i vinen, holde den under luft bobler stoppe. Plasser tommelen over en ende av røret og løft slutten av vinen. Slip slutten av røret veldig fort i glass Reoler jug. Vinen bør Hevert i kannen raskt. Dette kalles reoler eller skille vin fra bunnfall.

•Cork din reoler jug svært tett. Plassere kannen i et kjølig, tørt sted for opp til 8 måneder. Siden sukkerinnholdet ice vin er så høy, tar det lengre tid å gjære enn andre typer viner.