Vill kaprifol busker

August 22

Vill kaprifol busker

Honeysuckles er twining vinstokker og busker i Caprifoliaceae familien. De er innfødt til den nordlige halvkulen, inkludert Europa, Asia og Nord-Amerika. Mange arter har blitt importert til USA, og har naturalisert eller bli invasiv. De, og innfødt Nord Amerikaneren kaprifolium busker, kan bli funnet i naturen over hele USA

Chaparral kaprifolium

Denne busk eller vintreet, også kalt Lonicera interrupta, er innfødt til California, og bor i chaparral, foothill skogsområdene og gul furuskog. Det produserer gule blomster og kan leve på elevations opp til 6000 fot. Chaparral kaprifolium tiltrekker fugler, bier og andre dyr, og er en utmerket landskapsarbeid anlegg for tørketrommel områder.

Hårete kaprifolium

Denne opprinnelige nordamerikanske kaprifolium finnes vill i nordøstlige USA, og kalles også Lonicera hirsuta. Den har hårete blader og gul til oransje blomster og foretrekker fuktig åpen eller skyggelagt bakken. Dette twining anlegget kan vokse til å være opp til 10 fot høye.

Coral kaprifolium

Dette slående anlegget kalles også trompet vintreet og Lonicera sempervirens. Den har rosa til røde trompet-formet blomster og dens nektar er vanskelig for biene å nå. Coral kaprifolium er en Nord-amerikansk innfødt og har en tendens til å tiltrekke hummingbirds som pollinators. Den tåler tørke godt.

Amur kaprifolium

Denne invasiv kaprifolium er også kjent som Lonicera maackii, og ble introdusert til sentrale USA i 1950, ifølge Ohio Department of Natural Resources. Det er ikke funnet i store deler av den østlige delen av landet. Det er opprinnelig innfødt til nordøstlige Asia, og produserer hvite eller gule blomster. Denne kaprifolium kan vokse opp til 15 fot høye og tendens til å invadere åpen skog.

Tartarian Honeysuckle

Denne eksotiske bush honeysuckle, også kalt Lonicera tartarica, er opprinnelig innfødt til Asia og Vest-Europa, og ble introdusert tønnene eksportert til Island. Det har naturalisert langs østkysten og så langt vest som Iowa. Den produserer en 3 - til 10-fots bush og rosa til røde blomster. Tartarian honeysuckle er en sterk dyrker, og når dens frø spres av fugler og små pattedyr, lett invaderer skoger og åpne steder.

Japanske Honeysuckle

Japanske honeysuckle eller Lonicera japonica, er en vinranke som klatrer trær, til slutt drepe dem. Det oppsto i Japan, en stor plage i minst 38 stater. Det produserer hvit, rosa eller gul blomster med en sterk duft og semi eviggrønne blader. Frukt er svart ved forfall og lett å skille fra den røde frukten av bush honeysuckles.