Vil Salt skade min kompositt dekk?

September 14

Sammensatt terrassebord er en vanlig valget for huseiere som ønsker utseendet på tre uten bekymringsfull over hvorvidt dekk vil vare så lenge som sitt hjem. De som er opptatt av miljøet og bruke ikke-fornybare ressurser også foretrekker det. Sammensatt terrassebord er laget av resirkulerte materialer å likne utseendet av tre. Omsorg for kompositt dekk å sikre at det ikke blir skadet, og at det varer lenge.

Salt effekter

Salt skade ikke sammensatt terrassebord under normale omstendigheter. Faktisk, tyder noen produsenter, som Trex, bruke rock-salt til å smelte is på terrassebord. Salt har liten tørking virkning på terrassebord. Dette gjør sammensatt terrassebord spesielt praktisk hvis du bor nær saltvann. Sammensatt terrassebord er utsatt for slipende stoffer, er salt, som kan ofte tjene som en skure pulver, ikke grov nok til å skade sammensatt terrassebord. Uansett, ikke gni eller trykk salt i sammensatte terrassebord.

Fjerne saltrester

Salt vil forlate en kalkholdig rester på din sammensatt terrassebord. Dette kan gjøre dekk ser skitne. Fjerne salt rester av skylling dekk med vann fra en hageslange. Monter slangen med en høytrykks dyse raskere og mer effektiv resultatet. Du kan fjerne tøff salt buildup med en husholdning renere inneholder en liten mengde fosforsyre. Dette vil umiddelbart fjerne salt flekker.

Regelmessig rengjøring

Rengjøring daglige buildup fra kompositt dekk er enkel. Skyll dekk med vann fra en slangen, så skrubbe bunken med såpevann før du fjerner alle skitt, rusk og flekker. Skyll vannet bort igjen. Bruk såpe som ikke vil skade planter har du planter rundt din sammensatt terrassebord.

Beskytte kompositt

Det er flere stoffer og materialer som kan skade sammensatt terrassebord. Dette inkluderer bruk av noen stoff som er svært slipende inkludert sandpapir eller veldig slipende skrubbe børster. Oljer kan også flekker noen typer sammensatte terrassebord. Alltid bruk plast spader snarere enn metall seg å måke snø av dekk som metall vil skrape dekk.