Vil Peroxide fjerne PVC lim utslipp fra Nylon teppe?

October 1

Vil Peroxide fjerne PVC lim utslipp fra Nylon teppe?

Fest flekker, som PVC limet på teppet, kan være flaut å utseendet på teppet. Lim flekker på teppet kan også opprette en klebrig rot som gående sprer limet på teppet. Lim flekker kan enkelt fjernes fra teppet bruk av kjemikalier og verktøy i huset uten å måtte gå til bekostning av ringer for Tepperensing tjenesten eller mye større bekostning av erstatter teppet.

Frysing

Frys lim flekken med en stor isbit ved innstilling av isbit over limet. Tillat isbit sakte smelter og vannet trenge flekken. Dette bidrar til å inneholde området flekken og fukte deler av lim. flekken som kan ha tørket på teppet før du begynner oppløsende flekken med hydrogen peroxide løsningen.

Blotting

Blot lim flekken på teppet med en løsning bestående av en lik blanding av varmt vann og hydrogenperoksid. Blotting flekken hjelper peroxide å trenge flekken med bobler av peroxide, slik at flekken kan bli grundig oppløst og de fleste av flekken kan fjernes før du fortsetter til neste trinn av lim flekk fjerningsprosessen. Bruk en løsning av flere peroxide enn vann for mer sta lim flekker, slik som de som har sett over lengre tid.

Kniv

Varme bladet slutten av en smør kniv til slutten av bladet blir varmt å ta. Forsiktig gjelde kniv gjenværende spor flekken, som bør være små og nærmest overflaten av teppet. Varme bladet vil skjære gjennom lim og hjelpe limet klamre seg til bladet for enklere rengjøring. Smelte limet fra bladet av smøret kniv ved å kjøre bladet under varmt vann i en til tre minutter.