Vil lerret krympe i en tørketrommel?

March 6

Vil lerret krympe i en tørketrommel?

Canvas er slitesterkt laget av vevet bomull fiber. Fordi det er så holdbare, bruker produsenter det å polstre utemøbler, dekke utendørs puter og kalesjer og paraply nyanser. Lerret krever spesiell omsorg å holde den ren, uberørt og i rett form. Ikke Legg lerret i tørketrommelen som krymper.

Tørketrommel

Rengjøring lerretet grundig forlater vanligvis det våt. Aldri tørr lerretet i en tørketrommel, som det vil redusere lerretet. Dette gjelder spesielt hvis det er på høy varme tørketrommelen, men det kan også redusere på lav varme. Lerret har også ofte plastikk eller gummi komponenter på den. Hvis du setter den i en tørketrommel, kan tørketrommel smelte plasten.

Tørking utenfor

Istedet for benytter en tørketrommel, henge lerretet utenfor på en linje før det tørker. Henge den i solen for å fremskynde prosessen. Dette kan ta alt fra 12 til 48 timer. Fordi du er avhengig av været tørke lerretet, sjekk værmeldingen at det vil bli lyse og solfylte i flere dager. Ta lerretet inne hvis det begynner å regne.

Rengjøringen

Rengjøring lerretet er avgjørende for å holde ditt hjem ser rent og perfekt. Dette legger til flytende dish såpe i en bøtte med varmt vann og bland til vannet er såpe og sudsy. Dyppe en skrubbe børste i løsningen og forsiktig skrubbe den over lerretet før det er helt rent. Skyll lerretet helt med klart vann.

Lerret beskyttelse

Beskytte lerretet fra å bli ødelagt av mold og mugg ved å dekke det med et lag av beskyttende finish. Beskyttende finish er en polymer-baserte klar lakk som vil frastøte vann og flekker og kan kjøpes på et hjem forbedring, maskinvare eller båt forsyning butikken. De fleste utendørs lerret behandles før du kjøper den. Hvis ikke, forberede lerretet i henhold til produsentens anvisninger og spray eller pensel beskyttende finish på lerretet. Vær forsiktig når rengjøring lerretet for å sikre at du ikke børste den beskyttende belegget.