Vil legge skitt i gjennomgangen plass eliminere vann siver opp gjennom bakken?

May 10

Vil legge skitt i gjennomgangen plass eliminere vann siver opp gjennom bakken?

Grunnvann kan forårsake problemer for huseiere, spesielt hvis det siver opp gjennom bakken i en kjeller eller gjennomgangen plass. Fuktighet buildup under huset kan føre til mugg eller, enda verre, svart giftig mold som kan forårsake helseproblemer fra alvorlige allergiske reaksjoner til mulig død. Plassere flere skitt i gjennomgangen plass i hjemmet vil hjelpe med vann seepage, men det er noen betraktninger du bør gjøre når du gjør dette.

Legge til skitt

Legge skitt til gjennomgangen plass har den ekstra effekten av absorberende litt ekstra vann som siver opp gjennom bakken i gjennomgangen plass, men dette vil ikke være nok til å fjerne alle problemene knyttet til fuktighet buildup. Skitt vil absorbere vann, men hvis tabellene vann ikke vike, det vil også fortsette å holde på fuktigheten, skaper potensialet for mold også.

Liners

En løsning som noen fagfolk i Oppussing bransjen talsmann er bruk av en plastikk liner som er utformet for å holde fuktighet fra siver hele veien opp gjennom smuss. Disse plast liners varierer i størrelse og tykkelse. Craig DeWitt, Ph.D., av RLC Engineering i Clemson, South Carolina, notater at de vanligste størrelse og type jord dekker brukt er 6-millimeter polyetylen ark. Andre typer liners, for eksempel rulle taktekking og etylen propylen diene monomer eller EPDM gummi, kan brukes i stedet for polyetylen arkene. Liners sitte på toppen som du legger til og må forankres på plass med tunge gjenstander som murstein eller slagg blokker som kan hindre flytting av duken.

Pumper

En måte å fjerne overflødig vann videre uten nødvendigvis å måtte sette i mye ekstra tid og innsats er å installere en sump pumpe i det laveste punktet under huset. Denne installasjonen krever at du grave ned i skitt å senke pumpen slik at den effektivt kan hjelpe bli kvitt overflødig vann. Du trenger også en strømkilde som er tilgjengelige for å gjøre pumpen fungerer.

Ventilasjon

Ventilasjon er også en annen komponent for å håndtere et fuktighet problem. I noen miljøer krever lokale koder at kravlesøket spaces byttes riktig. Noen engineering selskaper, som RLC Engineering, anbefaler mot ventilasjon en gjennomgangen plass, hevder at det kan ha en skadelig effekt i varm og fuktig klima. Prosjektering firmaet også bemerker at avløpet er nøkkelen til å sikre fuktighet eliminering.