Vil kutte hønsehus på min fugl mater holde store fuglene unna?

May 31

Vil kutte hønsehus på min fugl mater holde store fuglene unna?

Større fuglene er et problem på fuglebrett fordi de drive bort mindre fugler. Noen av de større bully fuglene som fuglebrett er invasiv, som duen og de presse bort mindre, innfødte fugler. Hvis du er interessert i fôring bare mindre fugler, eller du ønsker å sikre at du er i stand til mate mindre fugler også, kan du vurdere å forkorte perches på ditt fuglebrett.

Materialer

Effektivt kortere perches på en fugl mater, trenger du en liten så, måler tape, blyant og sandpapir. Fugl mater med perches er vanligvis tube materen, der frø er holdt i en mesh rør og perches tillate fuglene å komme og sitte som de trekke frø gjennom materen.

Prosessen

Måle materen og merke en spot 1/2-tommers fra mesh røret. Bruk som merke som stedet for å gjøre kutt med sagen. Lang abboren gjør det mulig for store fugler å sitte på materen, mens et kortere abbor trekker mindre, mer fleksibelt fugler. Når du har fjernet den overflødige abboren, sand saget slutten glatt, skape et mer tiltalende utseende.

Abbor fjerning

Du kan velge å fjerne abboren helt fra materen rør. Mindre fugler er mer fleksibelt og kan henge fra siden av røret materen, ta ut frøene fra mellom ledningen av nettet, mens de større fuglene ikke kan lande på materen hele. Du fjerner abboren helt, kuttet nær tube materen og sand det glatt.

Alternativer

I tillegg til å kutte ned materen, kan du også velge å plassere flere materen i hagen din. Ikke bare vil dette tiltrekke mer fugler, det vil også gi mindre fugler muligheten til å unngå de større fuglene. En annen måte å avverge større fuglene er å fylle forer med mat som de ikke liker. For eksempel fylle materen med nyjer frø og safflower frø, som de større fuglene ikke bryr seg, men som tiltrekke finches, cardinals og nuthatches.