Vil hvitløk pulver & flytende blekemiddel drepe bakterier?

December 7

Vil hvitløk pulver & flytende blekemiddel drepe bakterier?

Blekemiddel og hvitløk pulver både drepe bakterier, men i svært ulike måter. Clorox, produsenten av flere typer blekemiddel, hevder at dens klassiske formel eller "vanlig blekemiddel," dreper bakterier og desinfiserer en rekke flater rundt huset. Hvitløk fungerer som en antibiotikaresistens og dreper bakterier i menneskekroppen, men er ikke egnet til bruk rundt i huset eller til rengjøring.

Hvordan bleke fungerer

Forskere ved University of Michigan oppdaget at blekemiddel dreper bakterier fordi det angrep proteiner som bakterier og bakterier lever. Blekemiddel styrker protein sammen i klumper og blokker bakterier fra forming mold. Blekemiddel holder også bakterier fra å bygge opp, fordi bakterier bor på proteiner. En av komponentene i blekemiddel er hypokloritt, ingrediensen som angriper protein.

Hvordan hvitløk fungerer

Hvitløk dreper bakterier og bakterier i kroppen, ifølge hvitløk sentrale. Nettstedet siterer en rapport fra Wright State University fant hvitløk fungerer som en antibiotikaresistens og 1 prosent like sterk som riktige medisinske foreskrevet antibiotika penicillin. Rå hvitløk har en ingrediens som allicin, som bidrar til å blokkere spredning av bakterier. Matlaging eller bake hvitløk fjerner allicin, blokkering hvitløk antibiotika natur.

Bleach advarsel

Mens blekemiddel dreper bakterier og bakterier i hjemmet, er væsken også potensielt farlig. Bleach helles i avløpet avslutter rørene og når trær, gress og andre utendørs områder. Helle blekemiddel på et område skaper et problem kjent som "brenner", som langsomt dreper gresset og vegetasjon. Det kan hende at din vegetasjon blir litt brun rundt kantene. Den eneste måten å fikse brenning er å skylle området med ferskvann og få blekemiddel av disse områdene så snart som mulig. Ikke bruk blekemiddel i blomst eller plante vann, som kan føre til det samme problemet.

Hvitløk advarsel

Ikke ta hvitløk som en antibiotika uten å konsultere lege. Mens hvitløk har antibakterielle egenskaper, har den ikke samme virkning som medisinsk forskrevne medisiner. Hvis du tar foreskrevne medisiner, konsultere legen din før spise rå hvitløk eller tar hvitløk tabletter. Hvitløk kan samhandle med visse legemidler, gjør medisinen mindre effektiv. Inntak av en liten mengde hvitløk, slik som finnes i en hovedrett, bør ikke skape noen problemer med din medication.