Vil forårsake en endring i luftfuktighet gule bladene på en Ficus treet?

May 12

Vil forårsake en endring i luftfuktighet gule bladene på en Ficus treet?

Ficus spp. følsom trær dyrket innendørs eller ut og er ofte vokst som bonsai. Grundige omsorg og beskjæring tilknyttet bonsaitrær holder stammene, grener og blader på en attraktiv og liten størrelse, som gjør dem ideelle planter for et kontor eller hjem, skjønt ficus kan også vokse som standard potteplanter. Men indikerer gule bladene på noen indoor ficus et problem.

Fuktighet

Plutselig eller dramatiske endringer i nivået av fuktighet spiller en viktig rolle i gulnede et ficus tre blader, men endringen i luftfuktighet er ofte assosiert med andre faktorer, som temperatur. Ficus planter er svært følsomme for sine omgivelser, og en brå endring i fuktighet, temperatur og lysnivået fører til en gulfarging av blader og noen ganger tidlig blad tap. Holde temperatur og luftfuktighet så stabil som mulig for helsen til ficus.

Voksende plassering

I tillegg fuktighet har bevegelse i luften potensial til å forårsake problemer for ficus planter dyrket innendørs. Et utkast, fra et åpent vindu eller en luftventilen, fører til gulfarging blader. Bevegelsen av air endrer temperatur og fuktighet av voksende miljøet gjennom hele dagen, som skaper stress. Stresset ficus trær utvikle gule blader i bare noen få dager. Kontroller at ficus er vokst fra utkastet arealer av hjemmet eller kontoret å holde bladene grønne.

Pest problemer

Pest er en annen gjerningsmann som kan gule bladene av en ficus bonsai treet. Hvis vekstforhold er egnet og fuktighets- og nivåene er stabil og sunn, sjekk bladene for skadedyr. Spider mites og bladlus er skadedyr som følger ficus bonsaitrær innendørs, og deres lille størrelse og naturlig farge kamuflasje gjør dem vanskelig å oppdage til bladene begynner til gult. Bruke en mild plantevernmidler ficus treet å kontrollere innendørs skadedyr.

Vanning

Ficus trær krever regelmessig vanning forblir grønne og vokser riktig. Fuktig jord bidrar til å opprettholde en sunn fuktighet rundt ficus treet og ficus planter trær som går lange strekninger uten vann i jord gi svak, gule blader. Jorden rundt på ficus bør være fuktig gjennom hele vekstsesongen å holde treet sunn. Tørket ut jord hindrer treet i å ta næringsstoffer og forårsaker blad misfarging og tidlig den høye saltholdigheten.