Vil eddik skade noen del av en Toalett Tank?

June 4

Vil eddik skade noen del av en Toalett Tank?

Smuss, smuss og flekker ikke bare påvirker din toalettet og sete, men også din toalett tank og indre komponenter. Tanken har og behandler vann i toalettet. Indre komponenter og jets i bollen kan bli tettet av mineralforekomster som blir farget av innskudd. En måte å holde toalettet feilfri og fungerer riktig er ved å legge eddik til tanken.

Eddik---Renere og Deodorizer

Eddik vil ikke skade din toalett tank, bolle eller indre komponenter. Stoffet er trygge å bruke og fjerner flekker, inkludert smuss og skitt, og deodorizes toaletter uten å måtte kjøpe og bruke kommersielle toalett renere. Fyll en sprayflaske med full styrke eddik. Spray stoffet på toalettet ditt indre og ytre flater og scrub kraftig å fjerne rusk. Legg 3 kopper eddik til ditt toalett tank og la stå i 30 minutter, så flush for å fjerne lukt toalettet ditt.

Biologisk nedbrytbart alternativ

Eddik også skade ikke miljøet og er et biologisk nedbrytbart alternativ til andre rengjøring produkter som blekemiddel, drevet vaskemidler og rengjøringsmidler. Stoffet er også trygt for septik og drainfields. I tillegg kan du blande eddik med baking soda å danne en rengjøring lim for å fjerne gjenstridige flekker.

Komponent renere

Hvis noen av toalettet ditt interne komponenter ikke fungerer riktig, demontere deler og rengjøre dem med en pensel som er dyppet i eddik. Eddik bryter opp kalk, smuss og alle skitt som kan være clogging komponentene.

Fjerne mineralforekomster

Eddik også trenger og bryter ned noen mineralforekomster i ditt toalett tank og bolle. Fyll bolla med vann fra en bøtte å kvitte seg med så mye vann som mulig fra bollen. Spyl ikke toalettet---du vil fjerne vannet manuelt ved hjelp av en bøtte med vann. Tørr bollen med en gammel håndkle eller klut. Dekke hullet i bunnen av bollen og noen jets rundt kanten av bollen med vanntett tape. Hell en flaske hvit eddik i tankens overflyt pipe, høye røret inne i tanken som inneholder en flapper nederst. La eddik stå over natten slik at stoffet kan mildne og sammenbrudd innskudd. Fjern båndet og skylle toalettet jets og interne komponenter.