Vil det være Permanent skade hvis du tilfeldigvis lagt olje gass Tank av gressklipperen?

November 26

Vil det være Permanent skade hvis du tilfeldigvis lagt olje gass Tank av gressklipperen?

Hvis du har strømmet inn i gasstanken av en gressklipper, er det ikke nødvendig å kjøpe en ny gressklipper fordi det ikke permanent skade. Hvis du har prøvd å starte gressklipperen, kan du møte en opprydning som involverer fjerning og demontere deler av motoren må du erstatte noen små deler.

Ikke skade

Noen gressklippere bruker en motor. En motor må ha olje blandet i bensin, vanligvis i en 50-til-1 forhold-50 deler gass til en del olje. Fordi to-takts bensinmotorer ikke har et eget system å sirkulere olje, er det introdusert gjennom bensin. Hvis du ikke vet om gressklipperen har en motor eller ikke, kan du se under "Spesifikasjoner" i bruksanvisningen. Hvis manuell forteller deg gressklipperen har en to-takts motor, bestemme hvor mye olje du skal blande med gassen før du bruker gressklipperen. Hvis du ikke har bruksanvisningen, se på metallplaten på toppen eller siden av motoren.

Tyngdekraften som rengjøring verktøyet

Hvis gressklipperen ikke har en motor, og hvis tanken var tom, fastslå hvor mye olje ble helles i drivstofftanken. Hvis tanken var tomt, og du ikke har prøvd å prime motoren forgasser med primer pumpen, kan gravitasjon gjøre mye av oppryddingen for deg. Alt du trenger å gjøre er kobler fra gassledningen fra drivstofftanken-dermed fangst olje i drivstofftanken-fjerne tanken fra gressklipperen og invertere åpne tanken over en olje-absorberende puten. Bland noen degreasing flytende oppvaskmiddel med vann. Skvalpe den rundt inne i tanken etter drenering som mye olje fra det som mulig og blåse en del av en boks med komprimert luft i tanken å tørke den. Når du installerer tanken kan du begynne å klippe.

Nye linjer og start væske

Hvis du har prøvd å starte klipperen og det startet, ikke bekymre deg om det. Dessverre, hvis du har prøvd å starte Gressklipperens firetaktsmotor med en blanding som inneholder en betydelig mengde olje, olje er i brennstoffledningen fra tanken på primer pumpen. Du kan fjerne linjen og vaske det, eller kan du bare erstatte linjen. Hvis du prøvde å starte klipperen og det ville ikke starte, rense drivstofftanken, erstatte gass linjene og koble dem. Hell ny gass i tanken, spray noen starter væske - tilgjengelig på auto deler butikker - i forgasseren, starte klipperen og klippe plenen.

Fra suppe til nøtter

I svært verste fall må rense forgasseren samt rense gass linjene og drivstofftanken. Det er et spørsmål om tar forgasseren av motoren, fjerne drivstoff bolle og flyte og soaking metall deler i forgasser renere. Pakninger og andre fiber deler bør erstattes. Deretter kan du sette det sammen, legge den tilbake på gressklipperen, fyll tanken med frisk gass og klippe plenen.

En ettertanke på gammel gass

Mens du kan være interessert i å spare noen dollar ved hjelp av bensin igjen fra den siste klipping sesongen, ikke. Bensin begynner å gå bedervet etter ca to uker av å sitte i en gass kan. Det begynner å bryte ned i en rekke uønskede produkter inkludert en lakk som kan koble din forgasser raskere enn oljen du strømmet inn. Selv om gass kan var full når du lagret det, var det noen åpne plassen, et sted. Selv om du sluttet å klippe plenen på slutten av September, var det fortsatt varmt nok at fuktighet begynte å kondensere ut av luften fanget på toppen av kan. Vannet deretter strømmet ned sidene av kan og siden vann er tyngre enn bensin, gjort sin vei gjennom gassen til bunnen av kan. Dette betyr at hvis du bruker gammel gass, du pouring litt vann i tanken, også.