Vestlige landskapsarbeid ideer

January 4

En ørken solnedgang full av dyp, levende farger er inspirasjon til en hage på steder utenfor den amerikanske Vesten. Mens de første tingene som folk flest tenker på i en ørken sand og kaktus, betyr har et vestlig landskap mer enn tumbleweeds.

Cowboy hage

Når en cowboy hage, er det viktig å beholde villskap. Ikke bekymre deg målt og organisert planting. For en mer autentisk følelse, bruk plantings som er innfødt til American Southwest som Texas bluebonnet og piggete pære kaktus. Et vestlig rosebud tre påkaller en støvete, værbitt atmosfære i denne typen hage på grunn av det overordnede utseendet, ufruktbarhet og røre. Blomster med utallige knopper, består treets base av mange tynne, kronglete stammer som gren utover en total høyde på rundt 20 fot. En splittet rail gjerde laget av tømmerstokker er en god kabinett.

Småskala

Selv med en liten hage, kan du opprette auraen av en stor ørken. Når du velger beplantning, er gress og kaktus en enkel måte å gi et inntrykk av et vestlig landskap. Den piggete pære kaktusen har mange varianter, og er en del av nesten alle vestlige landskapet. Uansett art har den piggete pære kaktusen bred, flat pads. Plante dette kaktus mot gjerdet, tilfører lener seg en gamle vogn hjul et snev av Vesten. Det er også mulig å finne longhorn kyr hodeskaller som ørkenen atmosfære. Bruke blokker eller andre store steiner som kantlinje.

Steinete hage

I det vestlige USA, er ørkener langt fra sandstrender. Massive steinete outcroppings og daler er konstant bakgrunn i gamle Vest-filmer. Hvis du vil opprette en nedskalert versjon av dette i hagen din, når du er ferdig med din plante, dekk synlig jord med elvesteiner. En Anselmus, som dawn's ære og den høst bregne, legge til litt oransje og bronse i hagen din minner om en ørken solnedgang. En Scotch pine, mens ikke åpenbart Western, fortsatt vokser omtrent samme form som en kaktus og er en mindre stikkende substitusjon hvis du har små barn. Hvis du vil legge enda mer farge til landskapet, når skaper gangveier eller en uteplass, innlemme betong slaps som har dekorative setter røde, gule og appelsiner.