Verktøyene som trengs for å vaske Vinduer

June 9

Verktøyene som trengs for å vaske Vinduer

Uriktig rengjøring verktøy vil forlate windows ser verre enn før. Verktøyene som trengs for å vaske windows riktig er vanligvis billig elementer som de fleste huseiere holder på hånden. Disse verktøyene vil fjerne smuss og flekker fra vinduet mens en stripefrie glans.

Bøtter

For å holde væsken brukes til å rense, to plast bøtter som rommer opp til 5 gallon stykket vil være tilstrekkelig for rengjøring Vinduer. Før du bruker plast bøtter, grundig ren og skyll med varmt såpevann vann. Første bøtte vil holde vinduet rensemiddel mens den andre bøtten har kaldt vann brukt i skylle. Plass begge bøtter innen rekkevidde fra arbeidsområdet.

Svamp og lofri kluter

Bruk svampene for å vaske vinduene med rengjøringsmiddel. Bruk bare rent svamper som skitne de kan forlate skitt på glasset. Lofri klutene vil tørke nal rene etter hver pass. Også bruke dem tørke vinduskarmen. Bruke lofri kluter vil hindre små biter av materiale stikker til nal og vinduskarmen.

Nal

Nal legger flush mot vinduet og fjernes overflødig rengjøringsmiddel fra windows. Vanligvis består av en gummi kanter blad festet til et håndtak, å squeegees sikre en stripefrie glans. Squeegees er tilgjengelig i varehus og oppussing centers. De kommer i forskjellige størrelser og er vanligvis billig.

Rengjøringsmiddel

Vinduet rensemiddel fjerner sot og renser grundig vinduet. Mange kommersielle vindu-rengjøring kjemikalier er tilgjengelig i varehus for kjøp. Også opprette din egen billig vinduet renere ved å blande 2 QT varmt vann med 2 ss. ammoniakk i en ren bøtte. Bruk ammoniakk som er tydelig og nonsudsy for de beste resultatene.

Teknikk

Dukke en ren svamp i vinduet rensemiddel. Hold svampen over bøtte og presse for å fjerne overflødig løsningen. Vaske vinduene i en sirkelbevegelse før du har grundig rengjort vinduet. Senk den rene nal bøtte fylt med vann. Angi gummi kanter blad av nal mot det øverste, høyre hjørnet av vinduet. Stadig trekke nal ned glasset mens du flytter gummi kanter bladet i en S-mønster. Bruk en lofri klut til å tørke nal bladet ren. Senk nal tilbake i vannet og plasser bladet flush mot det øvre, venstre hjørnet av vinduet. Flytte bladet i en omvendt S mønster samtidig trekke det på tvers av vinduet. Tørk bladet rent igjen med en lofri klut. Fortsett på denne måten til du har fjernet alle spor av vinduet renere fra glasset.