Verktøy til å klippe en Crepe Myrtle treet

January 29

Crepe myrtle trær krever klipping og beskjæring hele livet. Trær vokser nye grener og skyter hvert år, som ofte må reduseres. Noen mennesker kutte treet helt ned til de tre basen om vinteren, slik at treet å vokse igjen på nytt hvert år, å øke blomstrende. Der er adskillige verktøy nødvendig for kutte en crepe myrtle treet, om du gjør lys pruning eller kutte hele treet.

Treet så

En tre-så er en av de viktigste verktøyene for å kutte en crepe myrtle treet som ikke har sett noen beskjæring oppmerksomhet i flere år. Treet så skjær avdelinger av noen diameter, og kan også nå høy områder som ikke kan nås med en mindre verktøy.

Beskjæringssakser

Beskjæringssakser er lang, håndholdt sakser som brukes for beskjæring små greiner og skyter fra treet. Mye av den årlige beskjæring som crepe myrtle trær skal motta kan gjøres med beskjæringssakser. Fordelen med lang håndtaket er at en stige ikke være nødvendig å rense alle grenene.

Håndholdt hagesaks

Håndholdte saks er perfekt for å skjære bort lite skudd og suckers vokser nær foten av treet. Crepe myrtle trær kan ha to eller tre viktigste kofferter, men mer enn det er usunn for treet. Hvert år, men spire de fleste crepe myrtle trær ytterligere tre til fem sucker skudd ved foten av treet. Håndholdt sakser fungerer godt for å kutte disse og andre små kvister fra treet.

Arbeidshansker

Arbeidshansker er avgjørende når beskjæring crepe myrtle trær. Hanskene beskytte hendene fra riper grener og kvister. Det er best å bruke arbeidshansker kombinert med en robust, langermet skjorte beskytter resten av armene også.

Lue

Ha en lue når kutte crepe myrtle trær å beskytte hodet og håret falt kvister, blader, blomster og sap. Crepe myrtle trær sap mye, både generelt, og spesielt i beskjæring, og det er fint å ikke ha å bekymre sap komme i håret. Bruke en lue med en bred Bremmet; enten en baseball lue eller en bred-rant floppy lue.

Vernebriller

Alltid bruke vernebriller ved kapping crepe myrtle trær. Små biter av kvister, løv, bark eller blomster kan komme inn i øynene og forårsake riper eller midlertidig synsproblemer. Vernebriller gi deg tillit til å se for å se hva du gjør.

Stigen

En stige er nyttig for trimming grenene av en høyere crepe myrtle treet. Ikke alle crepe myrtle er høy nok til å trenge en stige, men noen er stor nok til å rettferdiggjøre stigen bruk. Alltid plassere stigen på en solid overflate, og aldri stå på toppen ringt.