Verktøy for kobber tak

June 17

Kobber tak er en ting av skjønnheten fra dagen det installeres i år etter at den har hatt sjansen til å patina. Kobber er brukt for lang levetid og lite vedlikehold. En riktig installert kobbertak kan vare i århundrer. Installasjon av kobber tak krever en profesjonell med spesialitet verktøy.

Kobber negler

Kobber negler brukes til å holde ned kobber taket. Slett kommer i størrelser fra 1 tomme til 2-1/2 inches i lengde. De er like 6d felles negler.

Skruen pistol

Skruen pistolen brukes til å kjøre skruer til fortøyning av klipp som holder kobber panelene til taket. Rustfritt stål klippene plasseres 12 å 24 tommene Center bruker rustfritt stål skruene.

Død slag Hammer

Død slag hammer brukes til pund ned kobber sømmene for lodding. Dette er en hard gummi hammer veier om lag 2 pounds.

Lodding jern

Lodding jern er tilgjengelig i elektriske og propan acetylen versjoner med en kile eller meislet tips. Lodding jern brukes med 50/50 tinn/lead loddetinn å lodde montert sømmer og for å hindre lekkasjer.

Søm Roller

En søm roller er et spesielt verktøy laget å klype kobber sømmene sammen for å koble ett panel til et annet. Dette hjelper også vanntett sømmene også for å holde paneler fra kommer fra hverandre.

Hånd Crimpers

Hånd crimper brukes øverst i stående sømmen for å rulle over sømmene som låses sammen for å avslutte sømmen.

Klipp

Klipp brukes til å kutte kobber ark til å passe på taket. Disse ser ut som store saks med lange håndtak. Det er rett og venstre - og høyre-buet klipp brukes til skjæring rette linjer eller kurver etter behov.