Verktøy for fjerning av varm ovn murstein

October 11

Verktøy for fjerning av varm ovn murstein

Ild murstein linjer skorsteiner og peiser, inkludert områder nær ovner siden disse klosser tåler varmen produsert av disse varmeelementer. Fire murstein er laget av tynt leire, og de gir isolasjon, betyr at du ikke trenger å gjøre din ovn fôr veldig tykk. Hvis en av disse murstein pauser, må du erstatte den og trenger riktig verktøy for å fjerne den.

Mørtel

Mørtel omgir din murstein slik at murstein ikke skifte eller falle ut. Du må først bryte opp mørtelen rundt murstein. Du kan bruke en hammer og meisel for dette arbeidet. En meisel har vanligvis et flatt hode og en skrå kropp, og det har også en pin på enden av håndtaket. Plasser meisel på mørtelen, og forsiktig trykke med håndtaket. For å hjelpe deg med denne prosessen, kan du legge til litt saltsyre mørtelen å gjøre chiseling prosessen enklere.

Nysgjerrige murstein

Når du bryter opp mørtelen, må du lirke murstein ut uten å skade de omkringliggende mursteinene. Bruk enten en flathead skrutrekker eller en svært flat, liten crowbar. Plasser hodet av verktøyet under en side av murstein, og skyv den under murstein før det spretter ut. Hvis det ikke vil flytte, traff verktøyet lett med hammeren til skrutrekker eller crowbar lysbildene under murstein. Prøv å lirke murstein ut.

Rengjøring

Når du fjerner murstein, må du rengjøre området der murstein ble plassert. Hvis noen mørtel er fortsatt koblet til veggen, kan du prøve å skrape den med den meisel og hammer eller bruke en sandpapir til filen ned alle grovhet arealer. Du kan bruke en mur pensel fjerne støv og rusk fra hullet. En mur pensel har vanligvis lenge, rett konturer og lang stang, som hjelper deg tilgang trange hjørner. Bruk pensel til å feie områder og hjørner mellom murstein som du fjernet og nærliggende murstein.

Erstatte murstein

Hvis du vil erstatte din murstein, plasser murstein og skyv den på plass. Hvis det ikke går, bruke en hammer og en liten blokk av tre. Sted tre over murstein, og traff blokken med klubbe til murstein er selv med andre murstein. Du kan bruke mørtelen med en sparkel, og tørke av eventuelle overskytende mørtel med en fuktig klut. Holde en bøtte i nærheten av med vann til å dyppe og rengjøring håndkleet.