Verktøy for å justere Metal dørene

May 12

Metal dørene gir de fleste sikkerheten på utsiden av en hjem. De er solide og ikke lett for en potensielle inntrenger å bryte ned. En metall dør må passe inn døren jamb riktig å svinge åpent og lukket jevnt og til låsingen å engasjere. Justeringer metal dørene på hengslene og rammen vil gjøre dem passer ordentlig. Kutte bunnen av en tre dørs eller trimme kantene er en del av deres justering, men en metall dør mister sin styrke når det er kuttet. Hengsel plasseringen og justeringer vil sikre din metall dør passer ordentlig.

1/4-tommers mellomlegg

En dør shim er et tynt stykke tre som hjelper justere dører i rammene og justerer hengsler. Nye installasjoner av metal dørene krever vanligvis mellomlegg på sidene av døren jamb rett ut døren og holder den fast på et nivå område. Døren mellomlegg kan også justere hengsler for å hjelpe en dør til lukker skikkelig. En dør shim bak topphengsel gjør toppen av døren nærmere til rammen på høyre side av en dør. Hengsler kan svekke på eldre metal dørene eller veden i døren jamb kan svekke. Legge mellomlegg ved innsetting og hamring dem på plass vil foreta endringer til torget opp døren. Installere en shim, observere justeringen til døren og legge ekstra mellomlegg på toppen som det er behov.

Phillips skrutrekker

Metall dørhengslene fest med Phillips skruer. Liten døren justerer krever bare en halv sving eller mer skruene med en stjerneskrutrekker til å holde døren nivået i rammen. Noen ganger hengslene løsne over tid og må stramme.

2 - til 3-tommers skruer

Når metal dørhengslene ikke tett mot døren jamb, kan fjerning av center Philips-skruen og erstatning med en lenger 2 - til 3-tommers skruen skru hengslet. Lengre skruer gå dypere inn i rammen holde hengsler strammere. Dette kan løse problemet med en dør som treffer Framework og lukkes ikke fullt.

Verktøyet kniv/meisel

Når installere en ny metall dør eller justerer lukke jevnt, hengslene mortise må være dypere å trekke hengselet dypere inn døren jamb. Hengsler som ikke er sitteplasser inne mortise men sitte på ytterkantene må mortise være større til hengselet. Bruker et verktøy kniv eller meisel og hammer, fjernes den ekstra trevirke å sete hengslet. Dypere mortises justerer hengsler ved å tillate dem å få videre til døren jamb. I dette programmet, kan du bruke meisel for å fjerne et tynt lag av indre av mortise for justeringer.