Verktøy for å fjerne søppel fra et grunt vann godt

June 3

Verktøy for å fjerne søppel fra et grunt vann godt

Vannboring samler rusk over tid, inkludert løv og annet søppel. For mye søppel kan forårsake en vann tette eller sikkerhetskopiering, og muligens flom. Det er viktig å fjerne søppel fra vannet også jevnlig å unngå tresko. En rekke verktøy kan brukes til å tømme brønnen.

NET

Bruk en netto for å øse søppel ut av et grunt vann også. Nettet trenger en referanse som er lang nok til å komme ned for å øse ut søpla. Netting som har større hull kanskje ikke så effektiv som netting med tynnere hull, som søppel kan falle ut av de større hullene og tilbake i vannet også.

Bøtte

En bøtte er kan brukes til å fjerne søppel fra et grunt vann også. Hvis brønnen er grunt nok komme ned og scoop ut søpla med bøtte. Hvis ikke, bruk et tau å senke bøtte ned og samle søppel.

Spade

Bruk en spade for å fjerne søppel fra et grunt vann også. Håndtaket på spade trolig lenge nok til å nå papirkurven i et grunt også, og du kan øse søppel ut med spade.

Søppel Pickup Stick

Et trash pickup stick er en rett pinne om tre feet lang. Køllene har vanligvis en spisse enden. Du holder stokken på butte enden og bruke den spisse enden "stikk" papirkurven for å plukke den opp. Dette tillater deg å plukke opp søppel uten å måtte bøye seg. Det kan også brukes til å "dolke" og plukke opp søppel av vann godt, og lar deg nå søppel du ikke kanskje å nå med bare armene. En rekke produsenter produserer og selger søppel pickup pinner.

Søppel Pickup fanget

Flere søppel pickup griper verktøy er tilgjengelig for kjøp som du kan bruke til å fjerne søppel fra et grunt vann også. Verktøyene er noen fot lang, og er like i å søppel pickup pinner. Men i stedet for en spisse enden har de en mekanisme som griper på bunnen som du åpner og lukker ved å klemme håndtaket på toppen av enheten. De er også utformet for å hjelpe folk hente søppel av bakken uten å måtte bøye seg og kan brukes å fjerne søppel av vann også.