Verktøy for å fjerne murstein fra innvendige vegger

July 22

Verktøy for å fjerne murstein fra innvendige vegger

Verktøyene brukes til å fjerne en indre murvegg, avhenger av om du vil beholde murstein. Hvis huset har verdifull antikke murstein, eller har det ny murstein som er i god stand, kan du nøye fjerne den wall brick av murstein for å holde dem intakt. Hvis du ikke skal bruke murstein, kan du rive interiør murveggen med en slegge (det vil skade de fleste murstein). Uansett hvilken metode velger du, bruk riktig verktøy for å sikre raskeste resultatet.

Mur meisel

Bruk mur meisler fjerne murstein én om gangen. Kile meisel mellom murstein og mørtelen og velger den med en hammer. Velge en høykvalitets mur meisel, som det ikke kjedelig like lett som en lavere kvalitet, generelle formål meisel (ikke bruk tre meisler). En god mur meisel kan også brukes til å fjerne overflødig mørtel fra enkelte mursteinene.

Slegge/Hammer

Bruke hammer eller mallets levere kraften til en mur meisel. Sledgehammers og mallets er tungt nok til å forsyne nødvendig presset til meisel slik at du kan skjære gjennom mørtelen. Bruk en 3 til 4 pund kort-behandlet slegge, som vil være lett nok for deg å utøve, men tung nok å presse meisel gjennom mørtelen. Velg en slegge eller klubbe med en ergonomisk håndtak med en nei-skli grep.

Trillebår

Interiør murstein vegg demontering oppretter en masse rusk, så sette murstein og mørtel chips i en trillebår som de faller av veggen. Det vil også beskytte din løvtre, fliser og teppebelagte gulv som kan bli skadet av mursteins vekt eller skarpe overflater. Lå en stripe av papp på gulvet å beskytte den mot rattet i trillebår.

Gummi Knee Pads

Gummi kneet pads er en viktig del av verneklær for alle som regelmessig legging eller demontering murstein. Gummi kneet pads fest av en spenne rundt på baksiden av kneet. Gummi putene er tykt og hardt nok til at du skal kunne beskytte kne skade bør du knele på biter av murstein eller gamle mørtel. Mange er også stilt i skum pad knærne og gjøre knelende mer behagelig.

Drop kluter

Demontering en murvegg vil skape mye støv. Dekk dine møbler og gulv med drop kluter å beskytte din gulvtepper og tregulv fra mørtel og murstein rusk.