Verktøy for å fjerne et kjøkken tappekran

January 25

Verktøy for å fjerne et kjøkken tappekran

Om du er fjerne en kjøkkenkran reparasjon eller erstatte den med en ny tappekran, krever grei avløp jobben grunnleggende jernvarehandel verktøy. Utføre rørlegger reparasjoner feil verktøy kan skade rør og fittings og resultere i feil reparasjoner og vannlekkasje.

Pipe skiftenøkkel

En pipe skiftenøkkel er spesielt utformet for tett grep avløp rør for å hindre dem fra å flytte rundt når Vedlagt tilbehør fjernes. Pipe skiftenøkler utføre en lignende funksjon til en visepresident. Du trenger en pipe skiftenøkkel å klemme den kaldt og varmt vann leverer rør på plass mens du fjerner kranen passer over.

Skiftenøkkel

En justerbar eller åpent fastnøkkel er et viktig verktøy for å fjerne en kjøkkenkran. Kjøkkenarmaturer kommer i en rekke stiler og størrelser. Fordelen med en justerbar eller åpent fastnøkkel er at du kan endre størrelsen på skiftenøkkelen slik at du kan bruke den i et tappekran. Bruk skiftenøkkelen for å skru kranen fra varmt og kaldt vann rør mens du grep rør med pipe skiftenøkkel.

Vask eller Basin skiftenøkkel

Mindre i størrelse enn enten rør eller skiftenøkkel, vask eller basin skiftenøkkel er fortsatt en viktig del av verktøysettet for å fjerne en kjøkkenkran. Bruk en vask eller bassenget fastnøkkel til å løsne og skru ut tut sete holder nøtter og tappekran montering beholde nøtter under vasken.

Sekkelagrere

Enten vise grep eller p-nese tenger kan hjelpe når du fjerner en kjøkkenkran. Bruk tang til å fjerne holder og beholde nøtter i hardt å nå områder hvor det er ikke nok plass til å manøvrere en skiftenøkkel. Bruk vise grep tang som et alternativ til en pipe skiftenøkkel i lukkede rom.