Verandaer & plenen landskapsarbeid ideer

June 20

Verandaer og plener er en utvidelse av hjemmet som uttrykke personlighet, tjene en hensikt, utvikle en oppfatning og tilbyr et avslappende sted å slappe av. Landskapsarbeid ideer for verandaer og hjem er basert på personlige valg avhengig av behov, ønsker og personlige preferanse. Noen mennesker vil lite vedlikehold landskapsarbeid. Andre trenger mer plass til å underholde. Veranda og plen landskapsarbeid ideer er grenseløse. De kan brukes alene eller kombinert for å skape det perfekte miljøet for alle.

Tilbehør

Vind Klokkemusikk, fuglebrett, potted anlegg, fontener, skulpturer og favoritt knick-knacks kan brukes å accessorize verandaer og plener. Bruk tilbehør for å opprette knutepunkter med veranda og plen som bakgrunn. Mer omfattende tilbehør er dammer og små dyr habitater. Passende størrelse drivhus og birdcages kan settes opp på skjermen, utligne et samlingssted.

Lagdelt hager

Utvid begrenset plass ved å bygge opp. Start med en foundation vegg for omkretsen av en lagdelt hage. Arbeide i omkrets, bygge en annen høyere vegg og en inni den andre delen. Fyll hver del med jord og legge blomster, urter, lianer eller produsere for å opprette en full størrelse hage i et lite område. Lagdelt hager kan omfatte lengden på trammen eller flere individuelle lagdelt hager kan plasseres strategisk langs grensen eller blant andre landskapsarbeid allerede på plass.

Temaer

Veranda og plen tema landskapsarbeid kan være permanent eller endres med årstidene. De kan være basert på en favoritt hobby eller fremheve spesielle tider av året. Vestlige temaer er vanlig i ørkenområder, mens stranden temaer kan finnes i mange kystnære hjem. Helligdager tilbehør permanent temaer eller blir utskiftbare landskap for verandaer og plener hele året.

Mosaikk

Formelle og uformelle landskap har ofte mosaikk bilder laget av voksende planter. Bruk fargerike blomster bilder langs grensen til verandaer, rundt trærne i plener, som hekk kantlinjer og fyll i åpne områder. Ideer for mosaikk hager finner du på fornøyelsesparker som Disneyland, Universal Studios og Great America. Besøk lokale garden klubber, hagebruk samfunn og botaniske hager for native landskapsarbeid mosaikk ideer.

Funksjonell

Bruke landskapsarbeid for å gjøre verandaer og plener funksjonelle. Sette opp bord og stoler for sammenkomster. Plante urtehager nær kjøkkenet for matlaging. Sportsutstyr kan bli en permanent del av landskapet for interaktive spill. Store trær kan dyrkes for skygge og for å tiltrekke insekter, fugler og liten dyrene. Funksjonell verandaer og plener endres med ønsker og behov. De tjene en hensikt, og brukes ofte av nødvendighet.

Hjem forlengelse

Varmere klima utvide ofte sitt boareal i området veranda og plen. Konstruere dører som åpnes i en utvidet underholdning og spiseområde. Lukke dem bare under de få anledninger av uvær. Hjem forlengelsen landskapsarbeid inkorporerer innendørs/utendørs møbler som koordinerer pent med hjem d & eacute; kor. Open pit peiser kan konstrueres i åpen gressflate områder, omgitt av skifer eller murstein. Skape en beroligende atmosfære med fontener og andre vann elementer. Belysning henger fra trær og rundt veranda taket.