Verandaen landinger

July 19

Som en opphøyd struktur krever en verandaen trapper å gi tilgang til det og hjemmet døren. Med alle typer trapp, kan du inkludere en verandaen landing som en måte å bryte opp trappen og legge en mer interessant utseende til ditt hjem eksteriør. Hvis du tenker på å legge til eller allerede har en landing, kan du bruke funksjonen for både praktisk og estetisk, så din verandaen er en komfortabel, attraktiv plass som legger verdi til ditt hjem.

Bryte opp lange trappene

En verandaen landing er en ideell måte å bryte opp en lang strekning av trapper. Hvis hjemmet er i en skråning, trenger du kanskje en betydelig trapp tilgang til verandaen din. Landinger gir praktisk plasser for gjestene å stoppe og hvile i lange klatre og skape visuell interesse til forsiden av ditt hjem. Du kan for eksempel endre retning din rett etter en landing opprette en sikksakk trapp foran hjemmet, som gir en mer interessant utseende enn en tradisjonell rett trapp. Avhengig av hvordan bratte din veranda trappen er, kan du legge til en landing hver seks til åtte trinn.

Legge til oppføringen veranda Landing

Selv om du ikke har plass eller budsjettet til å bygge en store verandaen, kan du konstruere en veranda landing foran døren til å opprette en grand entryway for ditt hjem. En veranda landing er større enn en enkelt stoop, slik at det gir en mer formell se. Det er også bred nok å huset benker der barna kan sitte for å ta av gjørmete sko eller du kan plassere pakker når du åpner døren. Du kan også legge til potteplanter eller trær for å gi området et mer dekorativ utseende. Opprette en virkelig slående entryway, installere kolonner på trammen landingen og legge en portico for å dekke landing og beskytte gjestene fra regn og dårlig vær.

Vurdere dekorative gulv

Hvis du vil gi din veranda landing litt mer dekorativ, start med gulv. Tradisjonell tre trapper har en varm, naturlig utseende, men deres landinger er et ideelt sted å legge en pop av farge og unike tekstur til ditt hjem eksteriør. Skifer, granitt og sandstein fliser kan legge et attraktivt rustikke utseende til din verandaen landinger og er tilgjengelig i en rekke jord-tone farger, som brown, sort, tan og grå. Men hvis du foretrekker en dristigere titt, vurdere terrakotta-fliser, som kan gi foran hjemmet ditt et varmt blikk. Utendørs keramiske fliser kommer i en rekke farger som rød, blå, gule og grønne, og har en anti-skli overflate, så det er ideell for bruk på landinger også.

Lag vignetter

Mens veranda landinger tjene en funksjonell hensikt, kan du også bruke dem til en dekorativ effekt til ditt hjem eksteriør. Hvis landingen er stort nok, kan du legge til dekorative tre eller smijern benken. Ikke bare gjør det skape visuell interesse til landingen, det gir et sted å hvile hvis din trapp er veldig lang. På en mindre landing, kan du legge til potteplanter eller trær legge til farge og tekstur. Du kan selv legge til en blomst til forsiden av landing rekkverket for en landlig stil utseende.