Veranda Swing stiler

October 30

Med sin gammeldagse sjarm gir en verandaen en varm, innbydende utseende til ethvert hjem. Hvis du vil gi din veranda virkelig klassisk, men å legge en swing er et must. Verandaen er det ideelle stedet å ta i sommerdager breezes eller nyte en god bok og en gang bli en hit med barna også. Når plukke ut en huske for din veranda, finnes det flere stiler å vurdere. Størrelse, struktur og stabiliteten på verandaen din bør bidra til å finne ut hvilken er den riktige passformen for ditt hjem.

Hengende Swing

En av de mest tradisjonelle stilene av veranda swing er hengende swing. Kroker er boltet fast til taket av verandaen din så swing kan henge via kjeder. Swing har vanligvis en benk design slik den kan bruke mer enn én rytter. En klassisk hengende veranda swing er vanligvis laget av tre, men du bør velge en tre fuktighet og råte motstandsdyktig som sedertre. Du kan også velge en hengende swing laget av flettet eller rattan for en mer tropisk utseende. En plast hengende swing er et budsjettvennlig alternativ som krever lite vedlikehold også.

Stå Swing

Hvis din veranda taket ikke kan støtte en hengende swing, er du ikke nødvendigvis ute av lykken. Stå svinger trenger ikke å være boltet eller montert overflatene fordi de frittstående strukturer med en ramme som Svings sete henger. Som et resultat, kan du enkelt flytte swing når du vil endre utseendet på verandaen din eller flytte til et nytt hjem. Som henger svinger, en swing vanligvis funksjoner en benk plass så flere ryttere kan nyte det samtidig. Du kan kjøpe stå swing som har en tak- eller baldakin også, og mens skyggen ikke være nødvendig på et overbygd veranda, fargerike utseendet på stoffet kan gi din swing en mer dekorativ utseende.

Hengende stol

For en veranda som er for liten til å romme en stor hengende eller stå swing, kan du velge en hengende stol. Denne stilen av swing inkluderer tau stoler og swing solsenger som er laget av noen type nettoført tau eller maske. Fordi de ikke inneholder tunge tre eller maskinvare, de er ekstremt budsjett vennlig. De må vanligvis bli suspendert fra rekkverk, taket eller veggen av verandaen din, men de er veldig lett så de ikke krever som sikre et oppsett som en tradisjonell hengende swing. Du finner også henger stoler laget av tre som ligner en tradisjonell veranda swing, men bare passer én rytter. Som en full swing, må denne stilen sikkert være boltet på verandaen taket vekten. Hvis du er fremdeles ukomfortable med ideen om henger en tau stol eller svinge solseng fra verandaen din, kan du velge en stand hengekøye som lar deg ligge idet du gynge på verandaen din.

Glider

I motsetning til tradisjonelle swing, er en glider ikke faktisk suspendert i luften. I stedet setet benken lysbilder frem og tilbake på rammen å gi en følelse som ligner svingende. Som en stå swing er det en frittstående struktur, så du kan plassere den hvor som helst på verandaen din. Seilfly finnes i tre, plast, metall og vidje og er tilgjengelige i en rekke størrelser. Du kan også finne glider stoler som bare en enkelt person.