Veranda støtten stiler

September 13

Et overbygd veranda gir en varm og innbydende utseende på forsiden av ethvert hjem, og gir verdifull utendørs stue. Utformingen av våpenhuset bør ideelt match den arkitektoniske stilen hjemme så eksteriøret din har et enhetlig utseende. En av de viktigste elementene i å bestemme stil med en veranda er dens støtter. Veranda støtter kommer i flere forskjellige stiler, alt fra svært dekorative og klassisk enkel og moderne, så du kan finne ideelt passer for ditt hjem.

Kolonne

Kolonner er alternativet med støtte for de fleste tradisjonelle veranda. De har et svært dekorative utseende og er vanligvis valgt for å reflektere den arkitektoniske stilen i hjemmet. I motsetning til dekorative kolonner som består av to halvdeler som er montert sammen, er strukturell støtte veranda kolonner ett stykke. De kan være solid eller har en hul kjerne avhengig av materialet som brukes. Du kan finne støtte kolonner laget av tre, kastet stein, glassfiber og kompositt materialer. De er også tilgjengelig i forskjellige stiler, inkludert jonisk, dorisk, korintiske, romansk og Toscana. Mens kolonner er ideell støtte for verandaer på en rekke formell stil hjem, utfyller de gresk Revival, koloniale vekkelse og nyklassisistiske hjem spesielt godt.

Innlegg

Innlegg er en annen vanlig stil veranda støtte. Sammenlignet med kolonner, de er vanligvis smalere og har ikke de samme dekorative detaljene som hovedsteder og fløyter. De er ofte plassen i form for å gi et mer oversiktlig utseende. Men på en viktoriansk stil hjem, kan veranda innlegg ofte avrundet og være avkortet med filigran braketter og flettverk eller dekket med dekorative utskjæring mer detaljert. Veranda støtte innlegg er tilgjengelige i en rekke materialer, inkludert tre, glassfiber og stein. De kan også være dekket i fasader eller stukk tilsvarer hjemmet eksteriør.

Pier

For en robust støtte leter verandaen din, er piers et ideelt alternativ. Brygge er et tre innlegg risting fra bunnen til toppen på alle sider. De er vanligvis satt på murstein eller stein sokler, så bryggene selv er bare flere fot høy. Noen er toppet med hovedsteder eller dekket med innfelte paneler til å gi dem en mer dekorativ utseende. For mest effektive støtte, er de ofte brukt i grupper på to eller tre.

Murvegger

Utvidet murvegger er en annen veranda støtte stil. De har en sømløs se fordi de kommer fra hjemmet er grunnlaget og vanligvis nå rekkverk høyde over trammen etasje. Murvegger kan brukes sammen med kolonner og innlegg, og er laget av flere forskjellige materialer, inkludert murstein, river rock, brytes stein og betong blokker. Som pirene, kan de taper opp fra en større base, selv om mange murvegger har rette linjer.