Veranda skjermbilder

October 26

Veranda skjermbilder

En skjermen veranda kan være en funksjonell tillegg til et utendørs område. I de varme månedene av våren og sommeren, kan det gi en flott lounging område for å nyte været, mens fortsatt beskyttet mot mygg og andre skadedyr. Hvis du tenker på å installere en skjermen veranda eller legge skjermer til en eksisterende veranda struktur, finnes det flere alternativer du bør vurdere.

Stiftet

En av de enkleste skjerm veranda alternativene krever at du stifter skjermen stoff eller maske, over eksisterende veranda bjelker og strukturer. Bare for å måle og kutte ut deler av skjermen som er litt større enn delene av veranda de vil dekke. Måten du har nok materiale å sikre med stiftene. Ifølge bakgård Amerika (se referanse 1), når du setter din skjermen-deler sted, sørg for å holde dem stram, men ikke så stram at de begynner å fordreie og deformert. Når du sikrer skjermene å veranda med en stifting gun, gå rundt med noen saks og trim av overskytende materialet.

Innrammet

Innrammet veranda skjermer består ark screen materiale som strekker seg over tre eller metall rammer, akkurat som i stoffet på maleri lerret. Du kan bestille rammene skreddersydd for å passe mellom eksisterende veranda strukturer, da vil de inneholde gummi rier rundt kantene. Rier er riflet strukturer som kan du passe innrammet skjermene godt på plass. De brukes også til pop dem ut for enkel rengjøring og vedlikehold. Hvis du lager en skjermen veranda fra bunnen, kan du også bruke store, innrammet screening segmenter som veggene.

Rammeløse

Den mest allsidige stilen skjermen veranda bruker rammeløse skjermen paneler. Ifølge bakgård Amerika (se referanse 1), kan du fremheve disse panelene akkurat som nyanser på windows, og du kan også fjerne dem, akkurat som med innrammet skjermen deler. Rammeløse panelene stick til veranda bjelker bruker en strimler av borrelås, som er en midlertidig bindemiddel som er avhengig av en rekke små kroker latching på en rekke tilsvarende liten løkker.

Stoff typer

I tillegg til å velge stilen panelet eller delen for verandaen din skjermen, må du også bestemme spesifikke typen skjermen stoff du vil bruke. Ifølge kvalitet skjerm (se referanse 2), glassfiber skjermen er den mest populære, og er motstandsdyktig mot denting, krølles og rakne. Det er også kraftig skjermen stoffer, tykkere tråder glassfiber, som er spesielt utformet for pool, patio og veranda.