Veranda Side landskapsarbeid ideer

October 31

Veranda Side landskapsarbeid ideer

Et riktig anlagte veranda område kan sterkt legge den curb klagen på hjemmet ditt. Før du begynner prosjektet, kjører rundt og ta bilder av hus som landskapsarbeid du liker å samle ideer du kan bruke i din egen hage. Planter, vann og lys er tre hovedkomponenter planlegging din veranda side landskaps-prosjektet. Når landskapsforming området rundt verandaen din, er det best å gjøre dette med både skjønnhet og funksjonalitet i tankene.

Planter

Det er en rekke planter du kan velge å bruke din egen veranda siden landskapsarbeid prosjektet. Hvis du er typen person som liker hagearbeid, er alternativene praktisk talt ubegrenset. Men hvis du ikke har tid eller tilbøyelighet til å arbeide i en hage, er det en rekke planter og busker som krever svært lite Stell og vedlikehold. Når du velger den beste planter til hagen din, bør du også vurdere mengden sollys som kreves av hver rekke. Bruk National Gardening Associations anlegget finder for å velge planter som fungerer best for dine personlige behov.

Vann

Vann hager er et populært landskapsarbeid alternativ som kan integreres i ditt veranda siden landskapsarbeid. En måte å gjøre dette er å starte med små vann hage i en beholder og bygge resten av ditt landskapsarbeid rundt dette. Vann garden kan være en over bakken beholder, eller du kan velge å plassere den i bakken. En rekke stein, vann planter og fisk kan legges også.

Belysning

Når du har lagt i alt dette arbeidet å planlegge og sette sammen din veranda side landskapsarbeid ideer, vil du vise det fram, både dag og natt. Det er mange måter å lyse opp landskapet til å vise den natten, så vurdere alternativene nøye. Landskapet belysning kan være drevet av elektrisitet eller solenergi. Velg et område du vil merke, og deretter bestemme det beste plasseringen for belysning. I noen tilfeller vil dette bety plassere lys i bakken mot, mens i andre tilfeller kan du henge lysene fra verandaen, vender ned.

Praktisk bekymringer

Veranda siden landskapsarbeid kan ha en praktisk i tillegg til estetisk bruk. For eksempel kan du planlegge ditt landskapsarbeid å blokkere støy eller vind fra verandaen din. Fullt opplyst landskap har også blitt vist å redusere risikoen for ditt hjem blir burglarized eller vandalisert. I tillegg er ulykker mindre sannsynlig å forekomme i et fullt opplyst verft.