Veranda lys må være på for en bevegelse lett arbeid?

November 19

Veranda lys må være på for en bevegelse lett arbeid?

Bevegelse følsom belysning kan styre energiforbruket og kostnader. Imidlertid finnes en rekke bevegelse følsom alternativer, som bevegelse følsom lys brytere, lysarmaturer eller lyspære adaptere. Forstå funksjonen, vil fordeler og utfordringer av varierende konfigurasjoner guide deg i å velge oppsettet som best passer dine behov. I de fleste tilfeller må din veranda lysbryter holdes i "på" posisjon å aktivere, selv om det er en måte å unngå dette.

Modusbryteren alternativet

Bytt til bevegelse sensored lys må holdes i "på" posisjon for ditt lys fixture aktiveres. Unntaket til denne konfigurasjonen er en lysbryter med en bevegelse sensor pad, som når den fornemmelser bevegelse oppstått og brukes ofte i en sjelden brukt plass, som et ekstra pulver rom der belysning er ofte bare nødvendig for noen minutter om gangen. Du kan kontrollere energi utgifter ved å sikre lyset slås automatisk av etter en forhåndsdefinert minutter med ingen bevegelse ante. Hvis du har en utendørs motion sensor lysbryter, og du plasserer den på riktig høyde aktiveres ved bevegelse, kan du bruke dette programmet utenfor.

Bevegelse følsom Light Fixture

Vanligvis er bevegelse sensitiv lett konfigurasjoner oppnådd med en bevegelse følsom light fixture. Disse fixtures har en forhåndsinstallert motion sensor puten som kan oppdage bevegelse og aktivere lyset. Nøkkelen til å oppnå ønsket aktiveringen er å plassere sensoren på riktig høyde slik at den kan aktiveres fra din forventede plassering av bevegelse. Objekter som utendørs møbler, en grill eller en gjerde kan forstyrre aktivering av lys.

Lyspære Adapter

Nesten alle lyspære kan bli forvandlet til en bevegelse følsom apparater. Skru en motion sensing adapter til bunnen av lyspæren, og deretter feste kortet lett kontakten, kan du forvandle nesten alle belysning lampen. Men kan sensoren også bli påvirket av belysning lampen, med disig eller farget glass gir mindre følsomhet. For å spare energi med noen bevegelse-sensitive veranda lys, installere en lavere wattstyrke pære og stilt inn tidsur på din innslag til den laveste innstillingen slik at lyset bare forblir på for en kort tid etter blir aktivert.

Alternativ

Et alternativ til forslag følsom belysningen er lysfølsomme belysning lampen. Denne typen trammen lyset vil automatisk aktivere når dagslyset avtar, vanligvis aktiveres rundt skumringen, som kan gi deg med konstant lys om natten uten å bruke bevegelser til å aktivere lyset. I dette tilfellet må din veranda lysbryter være "på" til alle tider.