Veranda designideer

June 4

Med noen oppdateringer, kan en veranda forvandles til en forlengelse av ditt hjem. Legg til komfortable sitteplasser og tilstrekkelig belysning og du vil nyte det hele året '. Fargerike Potter favoritt plantene spredt rundt verandaen vil skape et innbydende område.

Gulv

Gulv på verandaer er vanligvis hardt tre eller betong. Hvorfor ikke jazz den opp og prøve å male hardved en lys farge eller farging din betong? Farging betong vil bringe liv til din veranda og er en enkel prosess. Flekker kommer i mange nyanser. Hvis du foretrekker en dypere skyggen på verandaen din, kan du vurdere å bruke mer enn 2 strøk med betong flekken. Alltid Tillat 24 timer mellom hvert strøk, og kontroller at du bruker en tetningsmasse etter at du har brukt flekken. En tetningsmasse vil beskytte betongen mot daglig slitasje.

Maleri hardwoods innebærer et par strøk med din favoritt farge og en tetningsmiddel for å hindre at malingen chipping. Blått og rødt se spektakulære på verandaer hvor øyet trekkes inn i rommet og farge får fokus. Nøytrale som grått og beige vil skape en varm og innbydende plass og samtidig med de fleste møbler og tilbehør. Hvis din veranda trenger litt farge, men du ikke ønsker å male, bruk en fargerik utendørs teppet. Disse kan finnes på din lokale oppussing butikken og kommer i en rekke design og størrelser.

Takvifter

Takvifter på en varm sommerkveld oppretter en fin bris og avkjøles verandaen området. Noen fans har innebygd lys, som skaper en perfekt plass for å gjøre lekser eller lese. Du kan velge mellom mange forskjellige stiler, farger og prisklasser. Noen fans har høyere hastigheter for å skape mer sirkulasjon av luft. Vurdere å installere to eller tre fans langs taket hvis du har en stor balkong.

Tilbehør

Komfortable puter på trammen møbler kan bringe i farger når du oppretter en koselig plass. Smijern møbler blander med de fleste veranda stiler og oppretter holdbar sitteplasser for familie og venner. Vanligvis iron møbler er svart eller hvit men kan være spray malt. Veranda svinger er en tradisjonell favoritt.

Lysene på og rundt verandaen din skape en koselig og innbydende plass. String dem under en patio tabell eller veranda skinnen for en magisk følelse. Snikende planter på verandaen din ser vakker med en rekke lys blant grønne blader og blomster. Moonflowers, en snikende plante, har en søt lukt og åpne opp om natten: et perfekt sted for hengende et lite sett med lys.