Ventrale rot skade

June 17

Ventrale nerveskader fører til problemer med muskler og lemmer. Ryggmargen grener i to grunnleggende røtter. Ventrale roten, kalles fremre roten, arbeider med rygg eller bakdel roten i kroppen. Nerveimpulser kommer i hjernen. De passerer gjennom ryggmargen og nå ventrale roten før kommunikasjonen til organer og ledd i kroppen. Skade ventrale nerve effekter hjernens evne til å kommunisere med resten av kroppen.

Funksjonalitet

To forskjellige typer nerver eller røtter er integrert i kroppen opplevelser: ventrale og dorsal røtter. For å forstå effekten av skade ventrale roten, trenger du å vite denne nerve funksjon. Ventrale roten er en efferent rot det transporterer nevrale signaler i hele kroppen til lemmer og organer. Det dorsal er en afferente rot som er motsatt av efferent og bærer signaler fra organer og lemmer tilbake til hjernen og ryggmargen. Skade ventrale roten resulterer potensielt i lammelse.

Ventrale rot kontroller

Ventrale roten benytter motor fibrene i det å overføre elektrokjemiske signaler. Det blir dorsal roten, som inneholder sensoriske fiber, og danner en ekstern nerve som fibrene avslutte ryggmargen. Disse signalene kontrollere hormon syntese, muskel sammentrekninger og kjertel sekreter; de kontrollere temperaturen og smerte opplevelser. Ryggmargsskade skader ventrale roten som hjelpemidler i kontroll av disse kroppsfunksjoner.

Andre fysiske plager

Fysiske plager, som bein sporer, slitasjegikt og en svulmende eller herniated skive, kan føre til en tilstand kjent som foraminal stenose. Foramen er i hulrom mellom hver vertebra som ventrale og dorsal røtter passere. Når denne passasjen er innsnevret, gjelder det press på disse nervene potensielt forårsake skade. Hvis venstre ubehandlet når foramen fortsetter å begrense, reduserer muskel funksjon; atrofi er en mulighet.

Behandling

Fysioterapi anbefales vanligvis for disse betingelsene for innsnevring av ventrale rot. Behandlinger som Kiropraktikk arbeid, steroid injeksjoner og anti-inflammatorisk medisiner kan hjelpe med ubehag. Ikke-kirurgisk behandling håndtere symptomer og smerte, men de ta ikke skade. Kirurgiske prosedyrer er tilgjengelig til å gjenopprette en prosentandel av funksjonalitet. Konsulter en anerkjente helsepersonell før du starter noen form for medisinsk behandling.