Ventless Gas logger problemer

June 7

Ventless gas logger har visse problemer enn andre typer gas logger. For eksempel inkluderer felles klagene en overveldende duft, vanndamp og karbonmonoksid (CO) utslipp. Likevel, disse apparater fortsette å øke sin popularitet på grunn av deres effektiv drift. Det finnes måter du kan nyte varmen ventless gas logger og redusere opplever verst av noen av rapporterte bivirkninger.

Fordeler

Ventless gass logger, i motsetning til ekte tre og ventilerte gas logger, krever ikke en pipe, så varme finnes effektivt i huset. For noen er det foretrekkes over naturlig tre og motstykkene deres ventilasjonsåpningene gass logg. En annen fordel med hvilken vent-free, er mangelen på flyr gnister som kan skade møbler plassert nær gass Logg apparatet. Du også har ikke å håndtere aske rester som kommer fra utbrente flammene i ekte tre.

Sterk lukt

Av gassing er et vanlig problem knyttet til ventless gas logger. Dette skjer fordi lukt holde fanget i i luften etter flammer er produsert. Kjemiske endringer skje etter at loggene brenne når luften kommer i kontakt med gulvteppet, møbler og vanlige husholdningsartikler som blekemiddel og maling. Uten en pipe som en spennende for disse lukt kan luktene i noen tilfeller er overveldende. Siden loggene trenger oksygen fra luften for å produsere flammer, er denne forekomsten vanskelig, men ikke umulig å unngå.

Vanndamp og Mold

Brennende gass fra ventless logger gir vanndamp. Damp kan samle over en periode og skape et miljø for muggvekst. Overdreven mold kan utløse allergier, føre til sykdom eller forlenge det og derfor påvirker din komfortnivå hjemme.

Karbonmonoksid utslipp

I motsetning til hva noen kan tro, selv små mengder CO eksponering kan være skadelig for mennesker. Svimmelhet, hodepine, kvalme og selv permanent hjerneskade kan oppstå fra langvarig, lavt nivå CO eksponering. Loggene er betraktet som sikre for hjem installasjon hvis settet testet på 9 ppm (9 per million) eller nedenfor.

Nyere boliger er vanligvis bygget med strammere isolasjon. Kjølig luft er inne i løpet av sommermånedene og varm luft er satt i vintermånedene. Siden alt er holdt i, har eksponering for CO blitt et stort problem som negative gasser kan skyldes sikkerhetskopiert lufttrykket.

Forebygging løsninger

Selv om det er noen problemer med ventless gas logger, er det tips til leksjon bivirkninger. Først, hvis du ønsker for å foreta et kjøp snart, se på det nyere modeller der ute. Eldre ventless modeller har generelt høyere CO-utslipp. Andre lese brukerhåndboken om den riktige måten å bruke apparatet før du investerer i den. Tredje har huset sjekket for negative trykk og deretter eventuelt investere i en hele huset ventilator for å bekjempe den. Undertrykk kan oppstå når sikkerhetskopiering gasser hoper seg opp fra gas logger, varmtvannsberedere og ovner. Dette kan skje i nyere hjem på grunn av deres tette isolasjon. Fjerde plasser apparatet i en stor nok åpen plass slik at luften vil flyte. Ikke plass ventless gass loggen satt i et lite rom eller i en produsert peis fordi faren for brann er for stor. Til slutt, hvis du allerede eier et ventless gass Logg sett, gjennomføre undersøkelser for å se om det er utdatert og hvis så, kan du vurdere å erstatte det med en nyere modell av sikkerhetsgrunner.