Ventilering ideer for ovner

June 1

Ventilering ideer for ovner

I motsetning til noen nyere effektiv gass ovner, som kan være ventilert med en direkte ventil som går ut av veggen, må alle ovner være ventilert gjennom en pipe. Brennende tre, selv i lufttette og svært effektiv ovner, oppretter nok røyk som ovnen skal luftes over toppen av et hus.

Stein eller tegl skorstein

En pipe som er bygget av stein eller tegl er den mest holdbare og det mest estetisk tiltalende alternativet for en vedovn. Denne typen pipen er svært tung, og må sitte på en solid base. Hvis du lager en stein eller tegl pipe på et gulv med en kjeller under det, må du bygge en base undersiden der skorsteinen skal forhindre krasjet gjennom gulvet. Skorsteinen må utvide minst 3 fot over åsen linje på taket ditt opprette tilstrekkelig tegn og unngå backdrafts i ovnen din.

Isolert stål peis

Isolert stålrør er et billig alternativ til stein eller tegl. Mens delene rør er ganske dyrt, er arbeidskraft kreves for å installere skorsteinen en brøkdel av stein eller tegl, så kostnadene ved å ansette noen til å installere det blir lavere. En isolert stål peis kan være knyttet til den utvendige veggen av et hus og utvidet over taket linjen, eller det kan kjøres gjennom midten av huset og gjennom taket. Det siste alternativet tillater mer av dine varme utstråle i din stue og ikke utenfor.

Komfyren rør

Vedovn er tilkoplet pipen med en ovn pipe, vanligvis laget av enkelt vegger slaveri. Avhengig av stilen av ovnen din kommer komfyren pipe ut toppen eller baksiden av ovnen din. For å lage det beste utkastet, bør komfyren pipe gå rett opp 2 fot, deretter lage en høyresving og angi skorsteinen gjennom et hull i siden av skorsteinen kalt fingerbøll.

Peis rutefly

Formålet med en peis rutefly er å isolere varmen av røyk og gasser fra utsiden overflaten av skorsteinen, som forbedrer utkastet i chimney og beskytter beboerne av huset fra potensielle brannskader. Pipen liners er laget av keramiske rør som er stablet i hverandre på innsiden av skorsteinen. Hvis du har en pipe med en ødelagt eller kompromittert liner, kan du erstatte den med en stål liner. Stål liners er fleksible rør som kan ettermonteres i eksisterende skorsteiner.