Velge beste kjøkkenvasken

October 4

Velge beste kjøkkenvasken

Størrelse

Det første du gjør når du velger et kjøkkenvasken er å måle størrelsen på vasken du vil kjøpe. Hvis du renovere kjøkkenet helt, kan du endre størrelse etter vask som du ønsker å kjøpe. Ellers må du kjøpe en vask tilpasses eksisterende hullet.

Materiale

Mens synker pleide å være hovedsakelig jern eller rustfritt stål, er vasker nå laget av mange forskjellige typer materialer. Rustfrie Oppvaskkummer kan variere i pris, og varierer i tykkelse og kvalitet. Rustfritt stål er holdbart. Med hensyn til rustfrie Oppvaskkummer med speilet utførelser, huske på disse ser vakker når ren, men er ekstremt vanskelig å holde rene. Emaljert støpejern synker kommer i ulike farger, og er lett å vedlikeholde. Vasker laget av kompositt materiale er attraktiv fordi de kan matche countertop, men de kan være vanskelig å vedlikeholde. Metaller som kobber eller nikkel er vakker og lett å vedlikeholde, men veldig dyrt.

Utseende

Bestemme hvordan vasken montert. Tradisjonelt ble synker installert for å sitte på benken, med en liten overlappende på benken. Synker som er montert flush med topp tellere eller selv montert under er attraktive og blir mer og mer vanlig.

Kjøkkenvasker kommer i forskjellige konfigurasjoner. De fleste synker har to bassenger like store, hvorav inneholder i søppel fjerning. En enkelt dype bassenget er nyttig hvis du ofte håndtere store elementer som gryter, men kan være plagsom når du vil bruke i søppel fjerning samtidig. Noen kjøkkenvasker tilbyr en store bassenget og et lite basseng med i søppel fjerning. Det er enda noen kjøkkenvasker som har et mellomrom mellom de to bassengene, som er praktisk for tørking elementer.