Veksten av en hvit or

May 10

Hvit or (Alnus rhombifolia) er et eviggrønt i Nord-Amerika, sitt område fra Stillehavskysten i USA mot sørlige British Columbia og østover i nordøstlige Oregon. I sitt opprinnelige habitat vokser treet på strøm og elven banker og riparian skog skoger. Hvit or gjenkjennes av bestemte vekst trekk.

Størrelse og Form

Den hvite or treet er en raskt voksende treet med en eldre høyde på 50 til 75 føtter. Treet spre varierer mellom 30 til 40 fot og er middels strukturert. Oval å pyramideformet crown er moderat tett og symmetrisk i form. Eldre hvite or trær har mange, rett badebukser vokser fra en enkelt klynge. De slanke, vannrette grenene har gråt, hengende tips.

Beskrivelse

Yngre hvit or treet har en glatt, grå til grønne bark som er spettet på nedre halvdel. Med løpetid barken blir rødbrun og belagt. Løvfellende, mørke grønne bladverket utvikler lettere undersides sommeren. 2 - til 4-tommers lang, alternativ, enkel bladene er ovale til små formet med fint taggete marginer. Blomster blomstre i form av mannlige og kvinnelige, grønnaktig gule catkins varierer i lengde fra 1 ¼ til 4 inches. Catkins vokse i klynger på kvist ender og få conelike og woody idet de modne.

Vekst krav

Plante hvit or i et område med full delvis solen. Treet innretter frisk å en rekke godt drenert, fuktig, leire, sand eller leirjord. Hvit or også vokser i veldig våt jord og er tolerant av surt eller alkalisk jord. Tynn Barken av treet er lett mottagelige for mekanisk skade. Treet trenger et åpent område for sunn root utvikling. Hvit or er hardføre i USDA soner 8b 11 og krever minimalt pruning å holde i-skjemaet.

Problemer

Treet er også motstandsdyktig mot sykdom, men er utsatt for alvorlig skade fra angrep fra flatheaded borer, en nær slektning av bronse bjørk borer. Bronse bjørk borer skader alvorlig hvit bjeffet bjørk i østlige regioner i USA. For å redusere sjansene for infestation, ikke beskjære trærne våren når biller er aktive flyturen. Beskjær og ødelegge infested tre områder mellom fall og mars når infestations er lett å oppdage.