Veksten av en firkantet vannmelon

October 17

Nesten alle husker chowing ned på vannmelon under Sommer piknik og cookouts. Disse store, buede frukt er den perfekte formen for å lage pene, håndholdt skiver. Bønder det pakke vannmeloner frakten fant imidlertid at disse saftige, grønn meloner ikke passer lett i firkantede bokser. Det var deres løsning å vokse kvadrat vannmeloner.

Vannmelon vekst

Vannmelon rinds kan føles vanskelig og ridged, men de er faktisk ganske formbare som de vokser. Deres naturlig helling er å vokse og hovne ut runde og full; men hvis du ser på den første siden av en vannmelon, vil du se at det er flat. Siden denne delen av vannmelon ikke kan presse ut og opp, tar det på flate form av bakken i stedet. Samme grunnleggende prinsipp gjelder med firkantet vannmeloner. Når plassert inne i et kvadrat struktur, tar vannmelon på figuren.

Boksen

Om vannmeloner vokse sakte og tilpasse seg deres omgivelsene, kan feil boks til slutt sprekke under press av voksende skallet. Dette betyr at boksen må være sterkere enn vannmelon. Papp kan fungere for en tid, men til slutt må du slår det ut for en mer ridged materiale. Materialet må være gjennomsiktig eller gjennomsiktig, slik at sollys til å filtrere i frukt. Boksen må ha minst en åpen side å tillate vannmelon å puste. Ett alternativ er en laget av grønn Plexiglas med en slot for melon's stilk og vine. Du kan bygge en selv eller kjøpe en fra en spesialitet oppdrett butikken eller nettstedet.

Plante i vannmeloner

Firkantet vannmeloner starte ikke vokse i en boks. Hvis du prøvde å dekk frøene med en gang, kan frøene ikke spire på grunn av mangel på skikkelig sollys. Firkantet vannmeloner faktisk begynne liv som alle andre vannmeloner. De spire en vinranke, blader og så små meloner om størrelsen på en kvart. Boksen tiltre ikke faktisk lek til vannmelon er relativt stor.

Lukke boksen

Ifølge nettstedet urbane bonden frø er vannmeloner to ganger på størrelse med en softball ideelle for boksen vokser. På dette stadiet er de modne nok til å tåle miljøet inne boksen. De er også stor nok til at du ikke trenger endre boksen flere ganger, dersom før vannmeloner er moden. Hver vannmelon bare slips i en egen boks. Bokser med stammen spor ligger på sin side med den åpne delen mot høyre eller venstre. Bokser uten dette sporet har den åpne siden vendt oppover. Vannmeloner bør modnes og høste akkurat som deres runde fettere.