Vekst & utviklingen av en bønne anlegget med kontrollert lys

September 29

Vekst & utviklingen av en bønne anlegget med kontrollert lys

Bønner planter er vanlig i begge hager og kommersielle voksende situasjoner. Store avlinger bønner kan belønne alle hjem dyrker for deres tid og dedikasjon. Bønner kan også være nyttig i vitenskap prosjekter og studier. En viktig studie bestemmer hvor mye omsorg, og spesielt lys, nødvendig for bønne plantevekst.

Planting bønner

Bønne planter skal plantes på våren å dra nytte av den kommende varmen og lys av sommeren. De kan plantes fra mars til August for en kontinuerlig innhøsting. Fordi bønne planter er følsom for kulde, trives ikke gjennom vinteren i et utemiljø.

Utseende

Bønne planter vokser rett opp og oppnå en høyde av 12 til 30 tommer. Bean vinstokker vokse lengre og kan nå opptil åtte feet lang. Hver bønne anlegget eller vintreet kan produsere opptil 100 bønne pods, som inneholder bønner av anlegget.

Begrenset lys

Som alle voksende ting krever bønne planter en god mengde lys for å vokse og opprettholde deres løvverk og høsting. Bønne planter vokser best i full sol eller kunstig belysning. Hvis de ikke får nok lys, spare bønne planter energi for å opprettholde bladverket de allerede har. Plantene får tilsvarende mindre med begrenset lys.

Behov

Bønne planter trenger full sol, rask-drenering jord, kompost og gjødsel. Hvis de ikke får nok ernæring, vil ikke de vokse. I stedet, de er små og spare energi. Bønner kan dyrkes tett sammen og trives ikke i jord som holdes våt.

Betraktninger

Bønne planter kan bli utsatt for sykdommer som lys. I friluft sluke kaniner og hjort også planter.