Vekst krav for Brassica frø

February 16

Brassica er det kollektive navnet for en rekke grønnsaker fra Tropaeolaceae. Cool sesongen grønnsaker har høy mineral og vitamin innhold og dyrkes knopper, stengler, skyter eller røtter. Gruppen brassica inneholder vestlige og asiatiske innfødt grønnsaker som bok choy, brokkoli, kål, kinesisk kål, rosenkål og neper. Frø av brassicas har visse vekst krav for optimal vekst.

Jord

Forbereder bakken før såing sikrer sunn og rask spiring. Grave planting området så dypt som mulig og innlemme organisk materiale som kompost eller godt råtnet husdyrgjødsel i jord. Dette ikke bare fertilizes jord med mikronæringsstoffer men også forbedrer jord struktur og øker vannet oppbevaring kapasitet. Teste jord for pH. Anbefalte pH for brassicas er hvor som helst mellom 5.3 og 6.8. Legg kalk for å løse pH i surt jordsmonn.

Såing metode

Plante frø i godt drenert, fuktig og fast seedbeds med 6 til 8 inches mellom rader. Plant ikke dypere enn ½ tomme, som spiring er forhindret plantet veldig dypt. Sår frø i en tynn linje og vann med fin spray. Når spirene er omtrent en tomme høy, tynn til en avstand på 2 inches mellom planter. Hvis du vil flytte planter til en annen plassering, vann i bakken godt før løfte ut planter og transplanting.

Planting tid

Under optimale temperaturer på mellom 40 til 70 grader F ta brassica frø mellom sju til 12 dager til å spire. Den anbefalte tiden for planting brassicas starter under tidlig på våren, som grønnsaker vokser best i kjøligere, fuktig perioder av året. Visse brassica varianter som neper er kaldt hardføre til temperaturer så lave som 15 grader F. nepe frø er blant brassicas som spirer i 40 grader F jord.

Høsting

Høsting tid for brassicas varierer med variasjon, men er generelt spredt gjennom året. Kale og kål er blant de grønne brassicas som kan være høstet om vinteren, våren og sommeren. Sennep, reddiker og cress brukes som spirer og i frøplante og modne formene. Seakale er tvunget inn i skudd og høstet under midten og slutten av vinteren. Rutabagas, reddiker og neper er rot avlinger høstes i vår, sommer og vinter. Frøkapslene produsert av reddik planter umiddelbart etter blomstring brukes også for deres peppery smaken.