Veibeskrivelse for Intex Pool kjemikalier

September 6

Veibeskrivelse for Intex Pool kjemikalier

Alle bassengene, inkludert Intex bassenger, krever regelmessig vedlikehold for å holde vannet klart og sunn. Slike kjemikalier inkluderer desinfiserende midler, algaecide og metall behandlinger. Disse kjemikaliene redusere mengden av forurensning og bakterier i vannet. Disse partiklene er unhealthy for huden og kan forårsake helseproblemer hvis ingested. Pass på å bruke riktig mengde av kjemikalier ukentlig eller annenhver uke for å sikre vannet.

Instruksjoner

•Bruk en kjemisk test stripe annenhver uke for å teste kjemiske nivåene i bassenget. Basere kjemiske nivåene på hva de fleste bassenget produsenter anbefaler som gjennomsnitt. Anbefalte pH-nivået er for eksempel mellom 7.2 og 7.9. Hvis du er usikker på hvordan du bruker test kit riktig, se produsentens instruksjoner. Mange strimmelen kan vise Surhet, pH, klor og mengden algaecide.

•Apply pool kjemikalier i vannet basert på resultatene av teststrimler. Siden de fleste strimmelen har fargekodet ratingsystem, de lysere fargen representerer flere kjemikalier skal legges. Du kan også bestemme om vannet må kjemikalier basert på fargen på vannet. Mørkere og cloudier vannet, desto mer kjemikalier som er nødvendig for å bringe vannet til et sunt nivå. Se profesjonelle basseng leverandør for riktig mengde av kjemikaliene som brukes i Intex bassenget.

•Legg de ulike kjemikaliene separat. Noen kjemikalier, for eksempel tavle klor, å blande solutes i en bøtte med vann før du legger til bassenget. Dette hjelper oppløse stoffet så det brukes riktig og vil blande med vann. Overvåke kjemiske nivåer av bassengvannet ditt hver par dager med ekstra teststrimler. Avhengig av klima og vær betingelser må ekstra kjemikalier legges til vannet for å holde den klar og ren.

Tips og advarsler

  • Vurder å rengjøre filter på bassenget hvis vannet er skyet eller skitne selv når kjemikalier er lagt.
  • Bruk vernehansker og vernebriller når kjemikalier til bassengvannet ditt.
  • Avstå fra å blande alle pool kjemikalier sammen så farlig reaksjoner ikke forekommer.