Veibeskrivelse for innramming et speil

May 14

Innramming et speil med molding kan gi et helt rom tegn. Det vil kreve et lite budsjett og grunnleggende snekker ferdigheter å oppnå dette prosjektet riktig. Stilen på rammen du bygge vil være basert på dine personlige preferanser.

Utforme rammen

Måle speilet skal ramme. Cut et stykke 1/4-tommers kryssfiner større enn speilet. Overlappingen avgjør størrelsen på rammen - mer overlapping betyr en større og tykkere ramme. Kutt samsvarende lattices kryssfiner 1/4-tommers så hver og en passer rundt ytterkanten av speilet og dekker utsatte kryssfiner støtte.

For en virkelig dekorative touch, Velg blomsten blokker for å passe inn i hvert hjørne av innrammet speilet. Sørg rosetter samsvarer med saken molding du vil bruke til å ramme speilet og dekke kryssfiner. Bruke fire saken molding stykker som har blitt kuttet på størrelse for å passe lattices, plassere dem så de går litt over kanten av speilet. De skal overlappe akkurat nok til å sikre speilet i stedet, og trykk hver av hjørnet rosetter.

Konstruksjon

Når du har alle bitene i rammen tørr-montert til din smak, fjerne alt for å starte monteringen. Fastlegge kryssfiner og center speilet oppå den. Bruk trelim feste lattices til kryssfinér, holde speilet sentrert på kryssfiner. Fjærklemmene vil holde kryssfiner glir rundt som limet følger. Sett klemmer på, en til hver gitter, og sette alt til side for 24 timer til å skikkelig tørre.

Bruk trelim på saken molding stykker og plassere dem slik at de går litt over kanten av speilet. Dette vil sikre at ingen kryssfiner blir sett bruk trelim til fire rosett blokkene i hvert hjørne, foret dem opp med endene av molding. En våren klemme gjelder hvert tilfelle molding, og sett alt til side for 24 timer skal tørke.

Når alt har tørket, snu speilet slik kryssfiner baksiden er utsatt. Bruker en elektrisk skrutrekker og kjøre en enkelt 1-tommers skruen i midten av hver rosett. Kjøre en skrue i midten av saken molding for å ytterligere sikre rammen.

Maleri

Maling speil rammen farger som passer ditt hjem i innredning eller tre fargevalg. Bare bruke maskeringstape eller maler bånd langs innsiden kanten av speilet for å hindre at noen maling søle på den. Påfør et lag med primer maling til tre og la dem tørke. Følge opp med en ferdig strøk med maling i ønsket farge.