Veibeskrivelse for gjerdet Gates

September 14

Gjerder er en fin måte å dele en egenskap eller å holde ut nysgjerrige øyne. Enten holder barn eller dyr sikkerhet eller gi en bolig en mer tilbaketrukket følelse, er det mange stiler å velge mellom. Porter brukes til å gi rask tilgang til den andre siden av gjerdet. En grunnleggende design er enkle å lage gates hjemme

Størrelse

Når fekting i et område som en bakgård, er en gjerde gate ikke alltid nødvendig. En person kan alltids gå hvis de trenger tilgang til den andre siden, men en gate gir en rask direkte rute til den andre siden av gjerdet. Pre-bygget gates selges hjemme forbedring butikker og er klar for installasjon, men bygge dem er også mulig med riktig verktøy og rekvisita. Gjerdet portene er vanligvis rundt tre fot bred og høyden er avhengig av høyden på gjerdet som det er knyttet.

Rekvisita

Materiale nødvendig inneholder to deler av 4 x 4 innlegg. Dette er ankeret som porten vil henger og det må være sterk og solid. 4 x 4 må være lengre enn gjerdet er høy fordi det er delvis nedgravd i bakken. Andre forsyninger inkluderer trebord som har samme utseende som gjerde slats, hammer, spiker, hengsler, innlegg hull graveredskap, så, sement og 2x4s.

Konstruksjon

Hvis gjerdet er allerede bygget, må en inndeling kuttes ut for å gjøre plass til porten. Gi plass til en gate av tre feet, 4x4s på enten side, pluss et gap at porten til å svinge. Grave hull å begrave 4x4s. Høyden på 4x4s avhenger av høyden på gjerdet og gate, men en god tommelfingerregel er å kjøpe innlegg to føtter lenger enn gjerdet høyde fordi minst en fot bli begravet i bakken. Når hullene er gravd, plassere innlegg i og fyll med litt skitt å holde dem stående. Bland og hell sement i hullet for å sikre innlegg. La tid for sement tørke før hengende porten. Gate byggingen begynner med en enkel ramme spikret sammen av 2x4s. Den er laget tre feet brede og så høye som nødvendig. En annen 2 x 4 er kuttet slik Tilpass diagonalt fra en øverst til en motsatt hjørne. Dette gir styrke til rammen. Tre slats deretter naglet til rammen og trimmet for å gjøre dem selv. Hengslene er koblet til porten, og når 4x4s har tørket helt, porten er hang. Flere hengslene brukes, jo sterkere porten blir. Det anbefales å bruke minst tre.