Veggen mugg fjerning

May 6

Veggen mugg fjerning

Bortsett fra å være ubehagelig å se på, er mugg uhygieniske og usunn. Hvis mugg har funnet veien til veggene i hjemmet ditt, opprettes det et problem som krever rask oppmerksomhet. Arming selv med riktig informasjon er halve kampen i ferd med å fjerne mugg hjemmefra.

Før du begynner

Håndtere mugg bør ikke gjøres uten å beskytte deg selv som muggsoppsporer kan irritere huden og luftveiene. Hansker, en ansiktsmaske og beskyttende briller skal alle brukes. Visuelt inspisere området før du begynner å tenke på rengjøring. Hvis området mugg er større enn 10 kvadrat fot, bør du ringe for profesjonell. Se i din lokale telefonboken under "Mold" for å finne noen med erfaring i håndtering av mold og mugg.

Prep området

Legg et håndkle til samle fallende mold. Hvis muggsoppsporer får løs i huset, kan bosette seg et annet sted og skape problemer senere. Samle opp alle tingene du trenger å ha hendig. Du trenger en såpevann løsning laget av pulverisert vaskemiddel og varmt vann. Du også må klor og vann i forholdet ¼ kopp til ½ kopp klor til 1 gallon av vann. Hell den bleike løsningen i en sprayflaske. Ta en medium børste og noen rene kluter.

Fjerne mugg

Dempe området med den bleike løsningen. Dette bidrar til å hindre mugg sporer i å bli luftbårne under rengjøring og fjerning. Dyppe penselen i såpevann og skrubbe mold for å løsne det fra veggen. Når alle mugg fjernes, dyppe en ren klut i løsningen og skrubbe bort eventuelle gjenværende flekker. Spray den bleike løsningen på området for å dempe det og holde det fuktig i minst 15 minutter. Dette bidrar til å rense området. Etter 15 minutter, tørre området helt med et håndkle.

Etter mugg er borte

Innføre litt frisk luft til området veggen tillater luft tørker. Åpne opp Vinduer og slå på en fan kan hjelpe i denne prosessen. Spore kilden til mugg og ta det umiddelbart. Se etter lekker rør eller windows som var åpen og kan ha tillatt fuktighet inn i hjemmet ditt. Innkalle en profesjonell for å unngå mulig avløp hvis en lekkasje var årsaken til mold. Hvis du bor i et fuktig, hjelpe en avfukteren tørke ut luften. Mugg trives i mørke, dank steder. Ved å endre miljøet for å tillate lys inn i rommet og frisk luft i av åpne vinduer, kan du forhindre mugg problemer i fremtiden.