Veggen Decal dekorasjon ideer

May 6

Veggen Decal dekorasjon ideer

Veggdekor og vegg klistremerker er flyttbare bilder eller ord som overholder flate overflater legge til kreativ designelementer til et rom. Vinyl Veggdekor er spesielt attraktivt for huseiere fordi de gir det samme visuelle inntrykket som tilpasset maling jobb eller forskjellige bakgrunn uten kostnad, installasjonen eller varighet. Veggdekor er mer enn bare klistremerker på veggen din; de kan tilpasses flere dekorasjon ideer som passer din design estetisk.

Aksent vegger

Selvklebende Veggdekor brukes ofte som innredning på en aksent veggen. Det er flere decal typer og stiler som passer dine behov for en aksent veggen. Velg en decal som inkorporerer farger aksent møbler i rommet. for eksempel hvis du har gul pynteputer på en sofa, vurdere en vegg decal med en svart tre og grener utsmykket med lyse gule blomster. Dekaler som kuttes spesielt for å passe inn hjørner tjene som kreative møbler innramming. Bruk en merket med en 90-graders vinkel, som en snikende vinranke eller en abstrakt tribal mønster, å visuelt ramme store biter av møbler som sofaer eller senger. For en mer dramatisk effekt, kan du vurdere en store vegg veggmaleri med lyse farger og store former. Veggmalerier er fargerik tillegg til barnets rom eller barnehager; de kan fjernes eller endres etter hvert som barnet vokser.

Word dekaler

Hvis ideen om store bilder for dristig tror, vurdere selvklebende ordet dekaler i stedet. Barnas soverom, bad og kjøkken er alle godt egnet for dekorative ordet dekaler. Selvklebende enkeltbokstaver i farge blokk stil er ideelle for stave ut barnets navn på veggen over hennes seng eller kommode. Et kjøkken benken tilbyr et rent område for inspirerende sitater eller Smart matrelaterte fraser. Koordinere selvklebende uttrykket med andre kjøkken dekor. For eksempel et land kjøkken med rustikk innredning passer godt med et uttrykk som "Home er der hjertet er," mens et moderne kjøkken er bedre egnet for filosofisk tilbud som, "unexamined livet er ikke verdt å leve." Tekst dekaler er også muligheter for soverom; vurdere å kombinere tre lunefull brev dekaler for å opprette din egen monogram å plassere over sengen eller mellom to speil på badet ditt master.

Interaktiv dekaler

Slå din innredning i en kilde til aktivitet med interaktive veggen dekaler. Lekne dekaler inviterer gjestene til å kommunisere gjennom spill eller utfordringer. I et barns rom, dekk en vegg med et fugleperspektiv av et tegneserie veikart. Step avføring langs gulvet Tillat barnet å rulle spille biler over nyskapende spille mellomrom. For et mer voksen spill i en rekreasjon eller spillrommet, Plasser en selvklebende ordspill for søk på en ren vegg; de fleste spill har også flyttbare gjennomsiktig ovaler i svart som sirkler for rundt funnet ord. Et annet alternativ er å plassere selvklebende dekaler som kartlegge dansetrinn på gulvet; ikke bare vil de hjelpe du øver dans trekk, men du har også en koselig aktivitet til disposisjon for alle dine partiene.