Vegg til vegg teppe typer for stuen

October 1

Stuer kan stylet på en fantastisk varm måte med verktøybasert tepper. Et verktøybasert teppe er en som dekker hele området i en etasje, selv utvide til å dekke rygger av veggen fôr ved behov. Fordelen med et verktøybasert teppe er dens energi-effektiv måte å holde stuen varm og koselig. Det isolerer stuegulvet, beholde romtemperatur. Kjøpesenteret tepper kan også lykkes skjule slitt ut eller ujevne gulv, forbedre innendørs estetikk.

Frise

Frise verktøybasert tepper er laget av vridd, overdrevet krøllete og grov fibre. De er anbefalt for uformelle stuer som overdreven gående. Frise tepper vanligvis laget av nylon---en tøffe, holdbart fiber--- og er tilgjengelig i en rekke farger og mønstre. Ifølge hjem forbedring Guide 101, fra September 2010, kan Frise tepper koste hvor som helst mellom $1,64 til $2,95 per kvadratfot, avhengig av produsenten, garnet og fargen på teppet.

Sachsen

Sachsen verktøybasert tepper er synonymt med luksus og kvalitet og er vanligvis dyrere enn andre typer verktøybasert teppe stoff. Disse teppene er vevd i ledd som tips skråstilles med å lage en flatet titt. Sachsen tepper er best for både uformelle og formelle stuer som lav til middels gående. Ifølge Air Base tepper og flis tepper Sachsen koster mellom $1,70 til $5,50 per kvadratfot, avhengig av fiber som brukes og holdbarheten.

Plysj

Plysj, også kalt kutt haug, kjøpesenteret tepper er jevnere i følelse enn både Frise og Sachsen tepper. Disse teppene er luksuriøse, myke og formelle stueområder og rom. Plysj verktøybasert tepper gjør selv de mest tilfeldige stuene til sofistikerte boligkvarter, infusjonen dem med luksus og eleganse. Disse tepper, men er delikat og utsatt for skade i områder med høy gående. Ifølge er tepper koster en plysj teppet $2.11 per kvadratfot.

Kutt og Loop haug

Kutt og loop haug tepper, også kalt kutt og loop skulptur tepper, kombinere loop og kutte garn for å opprette ulike flate teksturer. Kutt og loop verktøybasert tepper er blant de mest rimelig. Deres holdbarhet og tilgjengelige stiler og teksturer videre legger til deres popularitet. Ifølge gulv nettstedet, klippe og loop haug tepper laget av nylon koster mellom $35 til $48,8 per 12 x 12-fots teppe brikke (oversette til $2.91 til $4,06 per kvadratfot).

Nivå Loop haug

Nivå loop haug verktøybasert tepper har overflaten looper av jevn høyde. De er holdbar, rive motstandsdyktig og gi gode, langvarig dekning i høy trafikk stuer. Nivå loop haug tepper opprette en avslappet og uformell titt. Ifølge nettstedet gulv koste nivå loop haug tepper $2,16 til $3,65 per kvadratfot.