Vegg fliser, som kan installeres på laminat?

August 3

Ideelt sett vegg fliser bør brukes på wetrock eller sement, men omstendighetene alltid samarbeider ikke. Hvis du vil bruke vegg fliser direkte over en overflate laminert---si, faux tre panel eller en pastic benken---kan du gjøre det under de rette omstendighetene, og den riktige forberedelser. Ikke gjør det i et bad (for mye fuktighet) og bare vurdere laminat som er meget solid, uskadet og fullt limt til veggen, ikke bare nagle eller kantlinje-limt.

Forberedelse

På overflaten har være til solid, ren og fri for eventuelle hindringer. Det må også være gratis av glans og glans, som er en utfordring med laminat. Hvis laminat kommer av veggen hvor som helst, enten ta den av helt eller lim den på. Bruk en palm hånd-sander lastet med 80-korns slipepapir buff skinne av laminert overflaten. Hvis det likevel skinnende, gå med en nedre-korn (grovere) papir. Pass på å rense opp alt støvet.

Fliser

Et mastik flis lim er ofte bedre for å stikke til laminted overflater enn den mer tradisjonelle tilnærmingen til bruker thinset mørtel. Snakke til en ansatt på en oppussing butikken om hva som er best i situasjonen; Hvis du kan bringe ham et utvalg av laminat, alle bedre. Spre limet på veggen med et hakk selvklebende sparkel. Når du bruker flisene på veggen, Tvinn dem som du trykker for å få en tett forsegling til laminat. Mosaikken fra midten nederst i span og bygge opp, gjør din kutt på kantene som nødvendig.

Fuging

Brikkene må være helt satt før du fugemasse; gi dem 24 timer. Bruk ferdigblandet fliselim og trykke den inn i linjer med en gummi grout flyte. Klem grout av fliser med side av float og tørke av overflødig med en fuktig svamp. En fugemasse sealer, gjelder linjene etter grout har satt for et par dager, vil forhindre fuktighet fra seeping gjennom flisene og bryte den selvklebende bånd med laminat.